Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witamy nowa staraczke:-)
Neta i Mjaa nigdy wcześniej nie miałam tarczycy, a co do objawów to nie wiem, zawsze u każdej z nas coś by się znalazło... wiec.... Wróciłam od lekarza, wybłagałam wręczskierowania na krew, cukier, i mocz, na własna rękę zrobię TSH, toksoplazmozę progesteron, i prolaktynę.Kobietki o czymś jeszcze zapomniałam?? Plis poradzcie![]()
![]()
Z wynikami polecę do gina (wizyta 05/02).
A hormony bedziesz robila z obciazeniem\ w konretnym dniu cyklu czy ta po prostu>??

Ja podobnie miałam w przedostatnim cyklu. Najpierw okres spóźnił się po raz pierwszy o 3 dni, ponieważ tyle to jeszcze norma nie przejełam się zbytnio ( smutek oczywiście był) tylko że mój okres ( rano) trwał 1o minut, krwawiłam strasznie a bolało tak że zwijałam się w głębek na ziemi dosłownie nie miałam siły iść do łazienki.Jak go dostałam od razu przeszło i normalny okres dostałam dopiero wieczorem, Też nie chce myśleć co to mogło być bo aż skóra cierpnie. pociesza mnie fakt, że dzień wcześniej robiłam test i wyszedł negatywnie.Dzięki za miłe powitanie :-)
Ja też przy ostatnim @ miałam takie wrażenie, normalnie masakra, a zwykle mam raczej umiarkowane krwanienia. Zwykle też bóle mam takie, że owszem czuje, ale nie potrzebuję żadnych wspomagaczy, a tym razem jeszcze po wzięciu 2 Ibupromów max jeszcze się z godzinę męczyłam :-(