Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wszystkie takie będziecie mieć

Witajcie
Jestem Ewa,mam 28 lat i posiadam 2,5 rocznego synka.Od kilku miesięcy wraz z mężem myślimy o powiększeniu rodzinki a od stycznia działamy. Tak więc pod koniec tygodnia się testuję.Na razie mam od tygodnia uczucie pełności w brzuchu i przeszkadzają mi obcisłe spodnie nie wspomnę już o pasku.Żadnych nudności-tylko kują mnie piersi w taki sposób jak zaraz po cesarce,kiedy to miałam chwilowy zastój mleka.
Paola szczere gratulacje-uważaj na siebie i przestrzegam również was wszystkie gdyż przeżyłam poronienie a poprzednia ciąża była również zagrożona.Trzymajcie się i oby ten rok zaczął się dla nas szczęśliwie

teraz staranka powinniśmy kontynuować od niedzieli-poniedziałku a ja nie wiem czy chce.... Zastanawiam się czy to dobry moment i czy to, że za 1 razem nie wyszło to nie był jakiś znak. Bardzo tego chciałam a teraz co 
czy to świadczy, że nie jestem gotowa czy że niedojrzała emocjonalnie? Teraz sobie myślę, że najpierw muszę iść do pracy (tyle, że na umowe zlecenie to żadnego macierzyńskiego nie dostane, a w moim regionie na umowę o pracę to nie mam co liczyć) no i zaczynamy budowę w tym roku no i naraz fakt bycia w ciąży mnie zaczął przerażać