reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
U mnie jakos dziwnie,niby okres a nie okres ...Takie plamienia do niczego nie podobne..A brzuch mnie boli jakbym juz byla w trakcie@.A Jutro termin@.Aby nie przyszla wredota..

Witam Was wieczorową porą;)
Byłam dziś u lekarza, powiedział, że się trochę pośpieszyłam... na USG 0,8 mm pęcherzyk.Nie wiem co mam myśleć...
Kazał mi brać Luteinę 2x dziennie...

Ja przypierwszej ciązy tez to usłyszłam plus komentarz, że właściwie nic nie wiadomo, bo serduszko nie bije...
z rykiem zadzwoniłam do mamy i do dziś pamiętam, że powiedziała: To już jest dziecko, nie TYLKO pęcherzyk i nie martw się, bo serduszko jest.
Także Paola POZYTYWNE MYŚLENIE!!!

paola, to na pewno to;)ciesz się i nie zamrtwiaj. Ja brałam Luteinę w pierwszej ciąży, ale w ósmym miesiącu i musiałam się oszczędzać. Uważaj na siebie, a kiedy masz kolejną wizytę?

Paola kochana czyli jestes w 5 tc, nic sie nie martw na tym etapie widac tylko pecherzyk,za dwa tyg idz i zobaczysz zarodek i pewnie juz serduszko:)) bedzie dobrze:))

każda ciąża jest inna, czytałam na jednym z forum, że niektóre widziały swoje maleństwa dużo później, nawet 8-10tydzień. Ja widziałam swojego synka w szóstym tygodniu i słyszałam bijące serdeuszko, ale koleżanka o wiele później i też się martwiła. Wiesz, że jesteśmy z Tobą i czekamy na wieści o bijącym wspaniale serduszku Twojego maleństwa przy kolejnej wizycie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry