Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
więc zrób zdjęcie i ocenimytakreske widac jasną.... a pod swiatlo jeszcze mocniejsza;p;p
a za chwile prądu brak i świeczko witaj
. Co do okresu to może my siostry jesteśmy, ja też mam skąpą tą @,tzn. pierwszy dzien normalny, drugi już mniej i sama nie wiem.Pewnie to normalny okres, ale jak my tak myślimy o dzidziusiach to szybciej nam się kończy,żeby szybciej móc się starać
jesteśmy wszystkie z Tobą i widzisz ile masz w nas wsparcia, jak się martwiłyśmy o Ciebie(przytulam). Ja w ciąży nie miałam żadnych problemów poza 8 miesiącem, ale może warto posłuchać dziewczyn, które miało podobnie i położyć się do szpitala?tam będziesz ciągle pod opieką
ściskam mocno
eM zaprosił ludzików z okazjo zaręczyn, wiec muszę coś pogotowac
Może faktycznie warto się położyć do szpitala, chociaż będziesz miała pewność, że jesteś pod kontrolą. Wszystkie trzymamy za Ciebie mocno kciuki!
.Dziewczyny wiem,że wpadam tu co jakiś czas a wy w zasadzie jesteście tu często,ale ostatnio jestem zaganiana,bo jak to ostatnio slyszałam nakręcam ludzi i zarażam dobrym nastrojem :-) Mam nadzieję,że i ja się już jutro nastroje jeszcze bardziej optymistycznie niż dziś:-) Jutro wielkie testowanie, już 2 dni mi sie @ opóźnia więc liczę na pomyślne wiatry. Choć żadnych objawów nie mam nastawiam się,że cos kiełkuje. I mam nadzieję ,że wszystkie z was niebawem napiszą tu,że male serduszko zaczyna w nich bić.

Dziewczyny wiem,że wpadam tu co jakiś czas a wy w zasadzie jesteście tu często,ale ostatnio jestem zaganiana,bo jak to ostatnio slyszałam nakręcam ludzi i zarażam dobrym nastrojem :-) Mam nadzieję,że i ja się już jutro nastroje jeszcze bardziej optymistycznie niż dziś:-) Jutro wielkie testowanie, już 2 dni mi sie @ opóźnia więc liczę na pomyślne wiatry. Choć żadnych objawów nie mam nastawiam się,że cos kiełkuje. I mam nadzieję ,że wszystkie z was niebawem napiszą tu,że male serduszko zaczyna w nich bić.