mitaka
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki :-)
A odbiegając już od tych @, testów itd itp co planujecie na walentinki? Coś specjalnego, romantycznego czy nic bo nie obchodzicie ( oczywiście pomijając boboseksy i pozytywne testy ciążowe zapakowane w buciki
) Ja to chyba zrobię sałatkę grecką bo już chodzi za mną i męczy no i oboje ją lubimy a jeszcze z bułeczkami z masełkiem ziołowym albo czosnkowym mmmm. Zapalę jakieś symboliczne świeczki i pewnie filma obejrzymy (tylko jeszcze nie wiem jakiego hmmm)
A odbiegając już od tych @, testów itd itp co planujecie na walentinki? Coś specjalnego, romantycznego czy nic bo nie obchodzicie ( oczywiście pomijając boboseksy i pozytywne testy ciążowe zapakowane w buciki
wymyślę sobie scenariusz rodem z filmu, a jak coś pójdzie nie tak to dostaje wścieku
Kiedyś chciałam żeby było romantycznie więc ze świeczek ułożyłam serce, w środku dwie lampki szampana i romantyczny film i ja kuso ubrana, a reakcja mojego - a to wszystkie świeczki muszę zapalić
.......i czar prysł
a miałam takie plany.. no cóż, za to dzisiaj byłam z synkiem w sklepie i on zobaczył takie pluszowe serduszka i mówi do mnie - mamusiu to dla Ciebie na walentynki bo jesteś moja i najukochańsza - normalnie się rozpłynęłam :-) a Walentynki spędzę oglądając bajki z małym.
szyszynia pytałaś o autko - Ford Fiesta. Nawet fajnie się jeździ ale ja jestem kiepski kierowca na razie, więc dużo czasu upłynie zanim będę jeździć jak człowiek. Ale pochwalę się, bo dziś pojechałam do pracy i wróciłam z niej sama więc może pomału pomału...