reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

ista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Neta81 - 30 sierpień/ 8 cykl starań
Demsik -30 sierpień / 7 cykl starań

Waiting4beans - 1 wrzesień / 14 cykl starań
Mitaka /7 cykl starań
m-s

Dziewczynka86 - 7 sierpień / 8 cykl starań ??????

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Lady87- 8 lipiec test pozytywny
Ancona -22 lipiec test pozytywny

reklama
Hej :-) Pisze ze stacjonarnego to przynajmniej emotki mogę dodawać i zmieniać czcionkę, bo na laptopie całkiem to wysiadło nie wiem czemu.

Szyszunia ale Twój suwaczek zapiernicza:szok: za jakiś czas wymień się może numerami tel z którąś z nas, żebyś mogła relację z porodówki nadawać :-)

Demsik mnie też się bardziej ta druga suknia podoba:tak: co do starań... jakoś kiepsko jest między nami, dużo myślę nad tym wszystkim.... A testy owu ciągle z drugą słabą kreską więc raczej nie pozytywne..

Waiting ze wsparciem monitoringu może się się uda w końcu :tak: &&&&&

Dziewczynka hop hop:confused: !!!!

już prawie mąż szyszuni będzie nam sprawozdawał z porodówki online :-D

w tym cyklu nie spinamy się i idziemy na żywioł, będziemy się kochać kiedy będziemy mieć ochotę a nie wtedy kiedy powinniśmy ( oczywiście owulacji nie podarujemy) ale bez stresów i odliczania :) uspokoił mnie ten monitoring a badanie nasienia poprawiło humor, niech się dzieje co chce. Najwyżej we wrześniu wreszcie do kliniki się zgłosimy.

też mnie ciekawi jak tam cykl u dziewczynki. :baffled:

Właśnie skończyłam robić soki malinowe i pacze co tam u Was....

Te nasze lutowe z dwoma kreskami co się nie odzywają de facto to kiedy się będą rozapkowywać, nie we wrześniu? Czy w październiku? Bo ja to zielona w tych terminach, no ale jakby nie było to zleciało cholercia:szok:

Dzisiaj dzwoni mężulo i mi mówi, że jemu chyba teraz bardziej zależy niż mi i że on już by tak cholernie chciał, ehhh muszę być silna i udawać że mi nie zależy bo zwariuje albo razem zwariujemy, masakraaa jakaś z tym wszystkim

Teraz wg statystyk mają zaciążyć 3! Albo 2! Tak z okazji roku szkolnego drogie Panie wyduszać jajka z pęcholi raz coby chłopaki miały się gdzie wgryźć!

Neta powiem Ci po owulacji bo sama nie wiem, aaaaa dzisiaj po wykresach odkrylam pewna prawidlowosc- jak się czesto kochamy po okresie do owu to owulacje mam wczesnie tj ok 16 dc, a jak rzadko to mam ok 20-21 dc. Zobacze jak teraz dla potwierdzenia mej hipotezy :p

Ostatnia edycja:
No i koleżanko Mitako nie odpowiedziałaś na moje pytanie o termin.. :baffled::-D

Hmm lutowe to jakoś w pażdzierniku chyba...

Hop Hop zaciążone koleżanki, dałybyście znać :confused:

ooo zedytowałaś to i ja edytuję :)

Ostatnia edycja:
odpowiedziałam w edycji tzn prawie odpowiedzialam :-p

Buehehe Neta Twój powód edycji mnie rozwalił na łopatki :-D:rofl2:

Tak sobie myśle co jak dalej będzie nie wychodzić.... drożność i wrogość śluzu? hmmmmmmmmmm

Waiting jak tam Twój żelik? Przyjemny? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny !!!!
Neta mnie też rozwalił powód edycji :-D
Mitaka żelik jak najbardziej godny polecenia. Cholera wie czy pomaga zaciążyć ale jeśli chodzi o przyjemność to Lubie to! ;-)
Mnie jak nie będzie wychodzić to już sama na własną rękę nie robię żadnych badań, niech mnie lekarz pokieruje.
A propos lekarzy właśnie wróciłam z monitoringu. Dominujący pęcherzyk rośnie książkowo ma 17mm i do wieczora powinien urosnąć do 18mm, owulacji jutro raczej nie będzie. Prędzej w poniedziałek. Następna wizyta we wtorek. Trzeba zobaczyć teraz czy ładnie pękną i czy plemnior je dorwię. Jak to powiedział lekarz "na dzień dzisiejszy jest pięknie" :-)

Mitaka kiedy mąż wraca ??

Do góry