reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Babcia mitaka narobiła dzisiaj placków cukiniowych, bułeczek z malinami i przetworów pomidorowych i dopiero od południa z kuchni się wygramoliła bleeee :-)

Mój małż powrócił na tydzień a potem znów wio w Polskę gdzieś pod Łódź i będzie zjeżdzał co drugi weekend :dry: Chcieliśmy na ten oto tydzień w tatry skiknąć a tu pogoda doopna, że gór nie widać :dry: Normalnie wszystko mi się pierdaczy w tym roku :dry: 2013 miało go nie być! i dla mnie w zasadzie go nie ma - co sobie zaplanuje to klops:dry:

Mam ochotę wymłucić mojego, ale tą głupią maścią się smaruje jeszcze (najwyżej niech nie smaruje, po posmaruje :p) no i 12dc to jeszcze wcześno..... no ale.... zobaczym jak wyjdzie :-p

Suknia boska (nie mam zdjęć, bo siostra mnie rozwiązała i za chwile a może foto, wiec znów trzeba by było mnie wiązać, wiec odpuściłam), brzuszek mi się pokazał, wiec zostawiłam ja do soboty na ostateczne odprasowanie i delikatne popuszczenie materiału, Mieszko rośnie jak widać
icon_biggrin.gif

2 muszki odebrałam i Pan Młody dowiedział się w jaki kolorze dostanie, był zauroczony i pasuje do gajerka, a Pan Pepa, juz na przymiarce poślinił ją, łobuz mały, wiec od razu schowałam bo do sesji jeszcze troszkę
icon_smile.gif

Jutro lece z rana na krzywą cukrową, ciekawe jak mi z tym pójdzie:confused:
Ja właśnie wrąbałam ciastko beze z kremem,meeeega słodkie:-D może jakoś instynktownie szykuje się na jutro:tak:
Panie z laboratorium kazały zabrać cytrynkę, to biorę...może przejdzie mi to przez gardło.
A to się pije na raz, czy w jakiś odstępach czasu?
Netka, mamusiu wiesz?
Właśnie siedzimy nad wyborem tortu weselnego...nie wiedziałam ze tyle czasu nam na to pójdzie
baffled5wh.gif
, to menu weselne szybciej wybraliśmy
yes2.gif

Mieszko coraz bardziej wyczuwalny, kopniaki ze hoho, czasem czuje sie ociężała, no ale w końcu jest bliżej niż dalej do porodu...

oj mitaka co drugi tydzień !!!! to fatalnie :-(, w tatry cie niesie?? Czyli w moje strony:tak:
ja dziś zrobiłam tartę z bitą śmietaną i owocami.
Szyszunia mały rośnie tak że hohoh suwaczek nieźle zapiernicza !!!!!

hmmm będzie bob z opaską z cyrkonii,
ja całe życie długie, tuz przed zaręczynami (luty2013) ścięłam właśnie na boba ale krótkiego i tez fryzjerka nie chciała mnie obcinac:-), eMowi zachciało się zaręczyn, jak ja mam krótkie :angry:, a w 6mcy to raczej nie poszalałam z długością;-), chyba ze fryzjerka mnie zaskoczy miło ;) i naciągnie mi je, może nie do pasa:-D:-D:-D, ale np. jakoś podepnie :tak:

Cześć dziewczynki!!!

Waiting a nie szkoda Ci było włosków? Ja kiedyś też miałam do pasa później obcięłam do ramion i do tej pory żałuję bo wolno mi rosną i nie mogę coś znowu zapuścić, może teraz dzidzia dopomoże bo zawsze w ciąży lepiej rosną :-)

Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie u gina pobrał cytologię, zbadał piersi i oczywiście zrobił usg już przez brzuszek bo to 8tydzień było widać maleństwo i nawet słyszałam serduszko!!! Cudowne uczucie.
Gin zlecił mi badania (ciekawe ile za nie zapłacę bo coś sporo tego????), założył kartę ciąży i dał mi płytkę z fotkami bejbusia i biciem serduszka ....... i co? i cholerka jasna nie widzi mi tej płyty albo pokazuje że jest pusta!!!! Wkurzyłam się baaaaaardzo bo synuś tak bardzo chciał zobaczyć dzidziusia a tu nic z tego wrrrr

reklama
Hey dziewczyny. Ale mi sie dzisiaj nie chcialo do pracy wstawac... Ech ale bym spala :-)
Zakonczylismy staranka sierpniowe bo ilez mozna.niedlugo bede okrakien chodzila :-D dzis zapewne ostatnia wizyta u gina.bardzo sie ciesze bo juz mam dosc :-) i za dwa tyg sie okaze chociaz nie sadze zeby byla jakas niespodzianka dwukreskowa sadze ze plemniki nadal za slabe a ile kozna na farta liczyć.przynajmniej upewnilam sie ze problem lezy tylko po stronie meza...
Ancona nie szkoda mi bylo. Czasem jak widze dziewczyne z dlugimi wlosami fajnie uczesanymi too pojawia sie malutki zal ale zaraz znika bo ja i tak nie umialabym tak ich ulozyc albo nie mialabym czassu. Jak scinalam wlosy nic mezowi nie mowilam a pojechal w delegacje iiakurat i jak wrocil mial opad szczeny.nie poznal mnie !! A jak sie kochalismy to stwierdzil ze jak na mnie patrzyl czul sie dziwnie jakby mnie zdradzal z kims krotkowlosym:-D

Do góry