reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

hmmm no nie bedzie łatwo :/ musisz znaleść sobie zajęcie. Namawiam do zwierzatka. Ja mam do kochania męża dwa koty i psa więc zajęcie jest :)
z kotem nie trzeba wychodzić na pole więc może kot.... albo coś mniejszego królik, świnka morska.....

reklama
Hej hej gdzie sie podziewacie? ja przyzwyczailam sie, ze od paru miesiecy mam jakies plamienie okoloowulacyjne ale wczoraj sie wystraszylam, bo to bylo krwawienie a nie plamienie! Dzis juz ok. w pazdzierniku pojde do gin, zobaczymy co powie. bo tego cyklu chyba nie uznam za starankowy, dzis 17 dc a sexik byl dokladnie RAZ... i wez tu zrob dziecko! Demsik a jak u Ciebie?
Ancona co slychac?
Szyszunia, nasza mezatko co tam u Ciebie?

Netka u nas tez było raz po parysku hahaha:-D wiec wiesz:tak: Ja tam za Was zawsze trzymam kciukasy.
U mnie czas szybko leci, robimy zakupy dzieciowe, wczoraj wózek zakupiliśmy Maxi Coxi mura 4, przed nami jeszcze baza do auta i nosidełko.

W małżeństwie super, n ie narzekam.
w czwartek wracam do pracy myślę ze na 1-1.5 mc i koniec, czas przyjdzie na pranie i prasowanie dzieciowych rzeczy... i pakowanie się do szpitala, bo to sie zbliża wielkimi krokami.
Maz ma w telefonie tzw. asystent ciążowy i zostało 80 dni:szok:
Dziś przejrzałam ciuszki dla Mieszka i nie wiem czy mam mało, dużo czy w sam raz... najwyżej będę eMa lub sisterke wysyłać po zakupy;-):tak:

Ja dziewczyny zawrót głowy - koniec mesiaća - zebrania z rodzicami, plany, programy itp itd:baffled:
ja w tym cyklu zadziałałam raz o ile to mozna zaliczyc jako działanie- jeden ndz popoludniowy seks:-p
a teraz to i tak u mie bedzie lipa. mój ma skierowanie na zabieg bo ma przepuklinę pachwinową a po niej to jakis czas znowu nie mozna więc ja tu zostanę na wieczność;)
szyszka- nie szykuj tak dużo, nie ma sensu. dostaniesz mnóstwo ciuchów od gości zobaczysz. na początek tylko mniej podstawę a reszta spokojnie- jak czegoś będzie mało dokupisz;-)chyba ze potrzebujesz całą wyprawkę do szpitala, bo ja nie potrzebowałam nic - wszystko szpital dawał we wlasnym zakresie:tak:

Demsik dont worry jak ja się stąd wygrzebię w 2015 roku to będę przeszczęśliwa! Oby nie dalej bo się załamie. Kiedyś się śmiałam, że my to w 2015 się rozmnożymy w sensie będzie nas więcej i to taaakie odległe się wydawało, a teraz to wcale nie jest już śmieszne:baffled:

coś chyba forum umiera...:no:
ja dziś robilam przeglad ciuchów i troszke zeszło, jutro przywozimy drzewo więc weekend będzie pracowity:tak:ale przynajmniej będzie czym palić:-D
i ma dla was dobrą nowinę - JUTRO PIĄTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-);-):tak::-D:-);-):tak::-D

reklama
Żadne tam umiera :-D:no::eek:

Demsik no już piątej zaraz, jakoś mi przeleciał ten tydzień. W tym cyklu z uwagi na brak starań (poza tym razem) przynajmniej nie będzie nakręcania się u mnie i nadinterpretacji objawów:oo:

Do góry