reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Spoko wieści Paola - doczekałaś się :)
Czyli dziewczynki już dzieciate głowa do góry jak się udało raz to się uda prędzej czy później.

A Tobie Waiting życzę błyskawicznej obrony oczywiście na 5 a potem już samych dobrych wieści co do poczęcia, tj że idzie z górki dzięki klinice, a najlepiej żeby od razu mały cud się ziścił i na pazurki bez kliniki!

Ja jestem coraz bardziej przekonana żeby jednak tego nie odkładać, obecnie leczę pęcherz a po wyleczeniu mam zamiar zastosować szczepionkę (moooooodlę się żeby mi pomogła i żeby to cholerstwo już tak często nie wracało albo w ogóle najlepiej), odczekać troszkę, niedługo, i wrócić do Was! Nie mam czasu na odkładanie dzieciątka, bo nie wiem czy mi w ogóle dane je mieć.

reklama
Mitaka myślę, że słuszna decyzja z tym nieodkładaniem starań :tak:
Paola gratulacje :-)

U mnie @ nadal nie ma, rano już myślałam, że się zaczyna bo wilgotno miałam jakoś i wydawało mi się, że podbarwiony śluz jest, ale później nic. Pewnie jutro małpiszon przylezie. Po wczorajszym negatywie nie mam w zasadzie nadziei, zresztą przy tej "rekordowej" liczbie starań to....:baffled:

Ahoj ahoj.
Netka ja dalej mam nadzieję że @ nie przylezie i będą II krechy !!
Mitaka podoba mi się Twój tok myślenia :D:D dobrze !!!!!

Mnie się skończyła @ i można zacząć starania chociaż.... nie oszukuje się już naturalnie na 100% się nie uda. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Mamy naturalną, darmową antykoncepcję... więc w tym cyklu też nie liczę, nie mierzę, nawet kwasu foliowego nie biorę nic a nic. Nawet nie będę się specjalnie starała. Seks będzie jak będzie ochota...... mam nadzieję że w najbliższym czasie dostanę termin obrony i będę mogła zadzwonić i umówić się na wizytę.... Życie nie bajka :dry:

Ale sobie szpilunie piękne kupiłam :-) nanananannanana :p

A co do zębów to w sensie, że w ciąży znieczulenia nie można czy że zepsute mogą mieć wpływ na nie udane próby? Ja mam niby ok ale co tam się pod plombami dzieje Bozia wie....

reklama
Do góry