reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Nowy cykl nowe nadzieje hahahahahahahahahahahahahaha haaaaaa:-p

Waiting jak tam Twoje grzybki czy co to było? Leczą się? Kiedy kolejna wizyta? My idziemy w sobotę na ocenę 11 dc to pewnie u mnie całe gie zobaczy, no ale jak chciała niech ma. Są wyniki mojego ale przez telefon niet więc jedna wielka ? do przyszłego tygodnia yhhh

A poza tymmm to zaczęłam się smarkać- rewelka na sylwestra yeahhh. Gdzie balujecie?

reklama
ja siedze w domu ale mój oczywiscie zaprosil znajomych - małżenstwo...nie to, ze ich nie lubie, ale ja w tym roku naprawde marzyłam o sylwestrze we dwoje no w troje z mikim i lampce szampana a nie jak zawsze wsrod gosci, a ja w nowy rok zamiast wstac i wypic noworoczna kawe to musze chate posprzatac!!!nie wiem czy mnie roumiecie ale ja tez chcialabym byc choc raz zaproszona do kogos, bo fajnie sie idzie w gosci i wraca do czystego domu, ale mój tego nie zrozumial.stwierdzil, ze poie im ze maja mi pomoc posprzatac po imprezie...:baffled::confused:masakra jakas...poza tym mitaka u nas tez przeziebieni jestesmy do tego bolal mnie zab wiec mam srednia ochote na cokolwiek....do du....y wszystko...a ktoras z nas leci na typowy bal sylwestrowy???

Demsik szczerze współczuję też nie lubię przygotowywać, ustalać co i jak no i potem jeszcze sprzątać.... ale faceci tego nie zrozumieją bo choć się oferują, że pomogą to w praktyce i tak wszystko spada na kobitki. Ja śmigam na bal przebierańców :)

ahoj. wreszcie jestem. Święta święta i po.... życzenia opłatkowe o dziecku były więc :wściekła/y: potem piątek na ogarnięcie się no i sobota niedziela byliśmy na weselu dziś chwila czasu dopiero. a w sylwka jak co roku ze znajomymi w domu ( niezbyt lubimy sylwestra więc jakoś specjalnie go nie obchodzimy)
Jeśli o reszte chodzi to jakiś tam grzybek podobno był więc półtora tygodnia posuchy musiało być i były dowcipne globuły i pałkowa maść. Teraz tylko poczekać kolejne dwa tyg zrobić wymaz i pewnie w lutym hsg. Posucha akurat wypadła w dni płodne więc cykl stracony.....

2014=20222.jpg

Załączniki

• 2014=20222.jpg
    2014=20222.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 26
Mitaka udanego balu :))) fajny pomysl z ta Jagna, oryginalny bardzo :)
Wszystkim Wam zycze wiadomo czego :)))) i sobie tez :))
Szyszunia pochwal sie Mieszkiem, nie udalo mi sie otworzyc na komorce zdjecia niestety. Udanego sylwestra z nowym czlonkiem rodziny :))
my w domku siedzimy, nie idziemy nigdzie, w sumie dobrze bo mi sie nie chce.

reklama
No baaaaa tylko cyce by się przydało wypchać jeno :p

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku moje piękne! I żeby co miesiąc jedna odpadła ;) Dam Wam fory i zamawiam maj/czerwiec ;)

Do góry