reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Ech no i niestety... dzis 33 dc, ludzilam sie ze moze cos bo duzo dzialan bylo ale niestety mam juz plamienie i do wieczoraj sie @ rozkreci... smutno mi okropnie, mam dosyc... pewnie bez inseminacji sie nie obedzie...
nastepny termin @ to 14 lutego a dni plodne przypadaja na moje urodziny- 1 lutego. no moglby byc taki prezent :)

a jak u Was?

Dziewczyny wzięłam 2 godziny temu pierwszą tabletkę duphastonu i zalało mnie gęstym białym śluzem na gaciach nawet (tak jak w cyklu z pozytywnym testem) i mam skurcze (tak jak w tamtym cyklu) też tak miałyście te co brały? Zastanawiam się czy go nie odsatwić ewentualnie przy 1 tabletce anie 3 pozostać :baffled: bo w niepokolane poczecie z <3 4-5 dni przed owu nie wierzę

Mitaka no duzo masz brac. ja bralam 1 tabletke, na podtrzymanie mialam 2 tabletki. moze nie bierz az trzech tylko dwie? sluz to raczej nie od tego, ja mialam taki tylko w ciazy, ale to jakos po terminie @ sie zaczelo. a 3 dni przed owu to jak najbardziej mozliwe, ze moglo cos zaskoczyc, to plodny czas jest :)) kiedy masz termin @? bo nasza lista pare stron wstecz.

4-5 dni przed owu było więc za wcześnie, @ 26, ale to na pewno dupek ten śluz zmienił i te skurcze wywołuje. Zostane w tym cyklu przy 1 tabletce albo odstawie wpiz%#%

ja byłam dziś na targch ślubnych we Wrocławiu- spodziewałam się czegoś lepszego, nie powiem- no SZAŁU NIE BYŁO...
JA ODKŁADAM POKI CO STARANIA BO SKUPIAM SIĘ NA ŚLUBIE NASZYM A DZIAŁANIA JUŻ PO...więc jestem z wami całą sobą i trzymam kciukasy, ja zamawiam sierpień i niech bozia wysłucha:tak:

Taaak Demsik już tu któraś się skupiła na przygotowaniach i pach brzuchol ;) - Szyszka chyba :)

Neta owocnych urodzin :) i owocnych walentynek potem :)

I jeszcze mega spać się chce po 1 tabletce to co by było po 3:szok:jednym słowem ten dupek jest do dupy, no ale czego się nie robi w wiadomym celu

reklama
Fajnie, że urodziny niedługo, szkoda tylko że to JUŻ 33... no oby był ten prezent oby :-)
Demsik też myślę, że skupienie się na ślubie może dać pozytywne rezultaty :tak:

My dziś pół dnia na WOŚP spędziliśmy :-)

Do góry