reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Mitaka ogromnie się cieszę i dalej trzymam mocno kciuki!!!
A pozostałym dziewczynkom przesyłam miliony ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!!! Niech tam działają :-)

LISTA STARACZEK DLUUUUUUGO CZEKAJĄCYCH NA DWIE KRESKI:

Waiting4Beans - termin niechcianej @ 4 luty 2014
Neta81 - termin niechcianej @ 12 - 14 lutego 2014
Iwu - termin niechcianej @ 19 luty 2014
Demsik -termin niechcianej @ 22 luty 2014

Ostatnia edycja:
do mnie @ przylazła:/ także proszę mnie wpisać na 19 luty (16ty cykl starań)
:)
Demsik a Ty jak??bo termin już minął?

Dziewczyny wierzę, że w końcu wszystkie się doczekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja nadal sceptycznie, wczoraj beta >1500 w sobotę idę po receptę na dupka ciekawe czy mi zrobi usg? Pewnie nie, bo za wcześniej. Jestem z Wami i wierzę,że bedzie dobrze, bo musi być!

a ja mam termin @ 4 luty - urodziny mojego. Chyba nie będę miała dla niego wymarzonego prezentu :/

zrobiłam test ciążowy no i wiadomo co wyszło. Nie wiem po co robiłam...
A jak u Was ?? Mam nadzieje ze lepiej ode mnie. Mam chyba osłabiony organizm. Od wczoraj leże plackiem bo jak tylko coś chce zrobić krew mi z nosa leci hektolitrami. Ciekawe czy można się wykrwawic przez nos :p śmieszna śmierć :D całe szczęście że ktoś mądry wymyślił komuter o co więcej simsy 3 :D

Ostatnia edycja:
Waiting jak nos? test to i tak za wczesnie chyba zrobilas. moze powtorz za dwa dni jak @ nie przyjdzie do tej pory.
Mitaka bylas u lekarza? co u Ciebie?
ja dzis skonczylam 33 lata, kurcze lata leca!!!! kiedys to mi sie wydawalo, ze 33 to juz czlowiek taki stary... perspektywa sie zmienia.
ten cykl na straty idzie bo dzis 21 dc a ostatnie starania dawno. zreszta nie mam objawow plodnosci, ani sluzu ani bolu podbrzusza wiec moze bezowulacyjny.

reklama
Neta WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SPEŁNIENIA MARZEŃ!
A jak dawno było bo u nas w poniedziałek a owulacja w piątek, no chyba, że się coś przesunęło bo jeszcze w niedziele z rana potem tylko było <3, ale wszelkie śluzy i szyjki wskazywały, że już po, tak czy siak jestem w szoku, że mimo takiego rozstrzału czasowego coś zaskoczyło.
Do lekarza mam na 18.30 dopiero......

Waiting współczuje nosa i ZAZDRASZCZAM SIMSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry