reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

hej u mnie 23 marzec i u iwu tak samo, bo jakoś wyżej pisałyśmy;)
ja dziś przy sobotnim sprzątaniu w d..ę dostałam nie powiem:-Da i w głowę, jak się prostowałam a szafki górnej nie zamknęłam...:-poj bolało:baffled:iwu waiting- zazdraszczam wygibusów sportowych.ja jak mieszkałam w swoim mieście chodziłam na aerobik dwa x w tyg, a teraz nie mam kiedy, nie mam z kim, ale może z Wami się zmobilizuje i zacznę ćwiczyć choćby w domu, a niedaleko mojego domu obok placu zabaw dla dzieci otwrto silownie na poiwterzu:tak:
spokojnego weekendu babeczki

reklama
POLOWANIE NA BOCIANY:
Neta81 - termin niechcianej @ 15 marca 2014

Iwu - termin niechcianej @ 23 marca 2014
Demsik - termin niechcianej @ 23 marca2014

Waiting4Beans - termin niechcianej @ 30 marca 2014

Hej:) demsik ma racje,czekam (a raczej mocno nie oczekuje) @ na 23.03 :)
Co do sportu,to nie wazne co sie robi, czy biega czy plywa, aerobik czy nawet sapcer, najwazniejsze zeby sprawiaalo przyjemnosc:) a co do scianki, to musze przyznac, ze tez mialam baaardzo slabe rece (ogolnie jestem szczupla,..rece chude jak patyki) wiec nie bylo mi latwo,bo na pocztku nic nie moglam zzrobic...ale nie ma to jak satysfakcja z byle malego sukcesu..z pierwszych pąpek, podciagniec, drog w skalach...suuuper uczucie.do tego jestem zawzieta i jak sie upre to nie odpuszczam danej trudnosci:) i tak jak w zyciu...nie odpuszczam, nie zalamuje sie, po prostu trzeba isc dalej..co najwyzej z pomoca:)

Sciskam mooocno!!!

Hej dziewczyny ja po wizycie u nowego gina, nie powiem facet ok, nawet bardzo ok tym bardziej że to nfz, ale bada mnie i bada, okazało się że są jakieś bakterie wywnioskował po zapachu wydzieliny- dostałam żel multi-gyn bo to w ciąży można stosować, no i bada mnie bada ale nic nie mówi a widzę, że coś grane, skończył i że nie i jeszcze raz wziernik i jeszcze raz bada najpierw wziernikiem potem ręcznie w końcu nie wytrzymałam i się pytam co się dzieje bo widzę jak się marszczy na co dowiedziałam się że szyjka go nie pokoi. I pod koniec pytam się, bo sam by mi chyba nie powiedział no i stwierdził, że jest za krótka, że w ręcznym może i ma z 2 cm a we wzierniku jakby jej nie było. Chciał mi wypisać zwolnienie i żebym leżała, ale ostatecznie w piątek mam usg, które ma potwierdzić jej krótkość i dopiero się dowiem co dalej. Ehhh nie ma spokoju powiem wam.

mitaka ja tez miałam krótka szyjke cała ciążę ale w ósmym miesiacu bralam luteine i musialam wiecej lezec, wczesniej nie.wiec spokojnie- jak bedzie trzeba idz na zwolnienie i odpocznij troche. za chwile konczysz 12tydzien .WOW!!!superancko;)

Mitaka no zasuwa Twoj suwaczek :))

Ja mam @ juz 4. dzien, jeszcze ze dwa i sie skonczy.
umowilam sie we wtorek do gin ale termin..... 29 kwietnia. pierwszy wolny termin byl 1 kwietnia o 20 a ja chce po pracy bo mieszkan kawalek za miastem i nie mam jak o takiej porze pojechac. Rozsadne godziny to po swietach byly wiec sie zapisalam na 16:20 wlasnie tego 29 kwietnia. zatem dwa nastepne cykle beda bez specjalnych staran i wspomagania.

Melduję, że moja szyjka ma się ok - wg usg 36 cm (ale mnie nastraszyli), małe ma ponad 6 cm i niby to już 12t4d (za każdym razem inaczej ;), przeziorność 1,2 czyli chyba ok (normy 1-3), kość nosowa jest, bicie serca zaznaczony +. Kamień spadł mi z serca. Wizyta we wtorek. Głupio, że tak usg i wizyty oddzielnie-muszę jeździć dwa razy, ale przynajmniej za darmo.
A Wam kibicuję z całego serca i cały czas czekam na Was! Wierzę, że tej wiosny kolejna się wyłamie!

Mitaka dobrze, ze z szyjka ok, niepotrzebnie Cie nastraszyl. Kurcze juz 13 tydzien ! zaraz drugi trymestr, najfajniejszy okres ciazy :) i wyniki super z ta przeziernoscia :) ciekawe cay chlopiec czy dziewuszka :)chyba dlugo przed owu byly staranka? bo wtedy plemniory zenskie jako te silniejsze zwykle docieraja :)
Waiting, Iwu, Demsik jak mija weekend?ja sie obuidzilam dzis po 6, ech no nie pospalam. leze sobie w lozko i latam po internecie.

reklama
podajmy sobie ręce netka;)ja slyszalam od 6 - mamo już jest dzień trzeba wstawac!no podnies oczy!:confused2:i chcac nie chcąc wyłaź matka z wyra i zacznij niedzielę:-Dja do pon jeszcze na chorobowym, ale przez cały tydz chodziam na nauki przedmałżeńskie i mam wrażenie, że już chyba błogosławiona jestem i że lada chwila mi się aureola zapli hehe:-)
a tak wogóle to czekam na @ - już brzuch pobolewa więc kwestia godzin, minut, dni?

Do góry