reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Waiting już jesteś :-) Ja właściwie też powinnam 13, bo wtedy mam @ dostać, ale ponieważ chce zrobić po spodziewanym terminie (a czasami dostaje @ po południu), ale z porannego moczu, to zatestuję 14

reklama
Ja mam jeden, został po ostatnim cyklu i będzie się czaił i kusił z szuflady :)
Jakbym podliczyła ile przez ostatnie 6 miesiecy wydałam na te testy to uzbierala by sie konkretna sumka :)

Jestem kobietyyy :) Dziękuję Wam wszystkim bardzo :* Wiecie co mój ukochany zrobił, kiedy mu powiedziałam, że chyba jestem w ciąży? WYSZEDŁ :) I wbrew pozorom nie po bezalkoholowego szampana, ani kwiaty :) Nie zdążyłam na bete dzisiaj, pójdę pewnie jutro, żeby wiedzieć na 100%. A potem do ginekologa oczywiście pobiegnę :) Powiedzcie mi kiedy można, w którym tygodniu coś zobaczyć na usg?
Jak widzicie póki co nastrój wisielczy :-p Jeszcze od wczoraj mnie męczy migrena. Muszę sobie coś zrobić ZDROWEGO do zjedzenia, a mówiąc szczerze.. jak mam robić dla siebie jedzenie to wole po prostu nie jeść:p Macie jakieś pomysły na coś szybkiego? Bo u mnie zawsze się to kończyło pizzą albo mcdonaldsem:-)

Mjaa, Jak obiadowo to ja parę dni temu podałam przepis na polędwiczki (można je zastąpić kurczakiem), są naprawdę szybkie w robieniu, tu masz sznurek: https://www.babyboom.pl/forum/stara...czniowe-2013-a-63196/index39.html#post9455732.
A jak bardziej kolacjowo to ja bym sobie zrobiła jakieś kanapeczki z chlebka z ziarnami z dodatkiem warzywek, typu pomidor, sałata,ogórek albo awokado :-)

Co do USG to nie wiem, dużo pewnie zależy od tego jak dobre USG ma gin. Myślę, że do takiego co ma USG do badań genetycznych to można nawet w 5-6 tygodniu. Tak przynajmniej doczytałam w wątku o tym tutaj na forum, że niektóre dziewczyny już wtedy zobaczyły zarodek.
Czekamy na wynik betki!

Mjaa przy becie powyzej 1000-1500 mozna cos zobaczyc,mi gin mowila ze najlepiej jak beta przynajmniej 5000 wtedy cos sensownego widac. tak w 6 tygodniu najlepiej isc wczesniej nie ma sensu. A gdzie Twoj wyszedl po tej wiadomosci o ciazy? poledwiczki z przepisu ja tez robilam,byly pyszne,polecam :))) jeszcze raz Ci gratuluje!!!mam nadzieje ze zostaniesz na naszym watku :)

reklama
to i ja się dopisuję do listy na testowanie 25.02 mimo że jeszcze staranka w zasadzie nie rozpoczęte, ale jak wszyscy to wszyscy;-)

To mówicie, że warto toxo i cyto zrobić wcześniej? A co jeżeli np przez kolejne 6 cyklów nadal się nie uda? Trzeba będzie powtarzać? I te badania chyba nie są opłacane przez nfz?

Do góry