reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Ja też jestem dziwnie spokojna i mam nadzieję, że to jest właśnie znaczące ;-)
Ach, tak sobie myślę, że zawsze przed @ naparza mnie kręgosłup. Jeśli będzie tak uprzejmy i teraz da mi spokój i nie będzie bolał do wieczora 12 to może jednak zatestuję 13 rano :-) Tyle, że jak się uda to nici z powiedzenia w walentynki, bo wiem, że nie wytrzymam :zawstydzona/y:

reklama
A ja wlsnie po wizycie. Okazalo sie ze wlasnie po owulacji!!!!:szok::szok: Czyli testy sa do doooopy bo mi jej nie wykryly:wściekła/y:!!! Zreszta lekarz powedzial zebym absolutnie nie robila zadnych testow, zadnego mierzenia tempertury bo obserwuje juz od dawna u swoich pacjentek ze to im tylko znacznie utrudnia zajscie w ciaze. A wiec termometr idze u mnie w odstawke :-D
Po za tym wszystko dobrze , pecherzy ladnie "pekniety" wiec Castagnus mi przyspieszyl owulacje. Przynajmniej nie musze sie martwic ze jestem jakims bezowulacyjnym potworem :dry:

Krotko mowiac dziewczyny: WRZUCAJMY NA LUZ!!!!

Mjaa gdziezes ty?//

Koriander - to jak tu się wstrzelić w takim razie? Ja się wzorowałam w tym cyklu na obliczeniach i na śluzie (no i od wczoraj mam powiększone piersi a zatem albo od wczoraj mam owu albo już po i ten cały progesteron działa - i jeżeli tak to działa to w tamtym cyklu miałam owulacje wcześniej i nie straliśmy się wtedy przez tydzień chyba).
Czyli że co - przez cały cykl co drugi dzień próbować skoro testy oszukują? A ja już planowałam kupić jak tym razem nie wyjdzie....

Koriander - to jak tu się wstrzelić w takim razie? Ja się wzorowałam w tym cyklu na obliczeniach i na śluzie (no i od wczoraj mam powiększone piersi a zatem albo od wczoraj mam owu albo już po i ten cały progesteron działa - i jeżeli tak to działa to w tamtym cyklu miałam owulacje wcześniej i nie straliśmy się wtedy przez tydzień chyba).
Czyli że co - przez cały cykl co drugi dzień próbować skoro testy oszukują? A ja już planowałam kupić jak tym razem nie wyjdzie....
ginowi chodzilo o to ze kobiety niemal obsesyjnie zczynaja sledzic swoj cykl, nawet opisal mi szczegolowo do wydzielana jakiego hormonu to prowadzi, a co w efekce blokuje zachodzenie w ciaze :eek: Ja w sumie obserwuje to po sobie, to cale "staranie sie" zaczyna dominowac zycie :dry:
A co 2 dni to dobra metoda tak czy siak:-D

Dziewczynki trzymam za nas kciuki!!!

Mi od soboty zaczynają się płodne a 12 ma być owulacja - mam nadzieję, że tym razem się uda..

Koriander - weź tu wrzuć na luz, ja już kilka razy próbowałam dać sobie spokój i nie myśleć ale tak się chyba nie da..

koriander siostro ale jak to:szok::szok::szok:
no to zaczęłam sie nad sobą zastanawiać jakby bardziej.... ale co udało Ci się wstrzelić ze starankami wtedy kiedy nie wiedziałaś ze masz owu? bo jak tak od dwóch dni działam z eM:confused: i dziś chciałam dać mu spokój ale chyba jednak nie dam :eek: ehh

reklama
Jutro termin@ wczoraj robiłam teścik i kolejny raz jedna wyraźna kreska - taka jakby z wykrzyknikiem:tak:aż taka wyraźna. Dzisiaj juz nie mam żadnych złudzeń jutro nie robię testu tylko spokojnie czekam na @ bo przyjdzie na 100%:sorry: mam pełny zestaw dolegliwości :( No ale cóż to nasz pierwszy cykl starań - chyba byłabym za szczęśliwa gdyby się udało.

Do góry