reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Cześć. Nadrobiłam wszystko co pisałyście. Masakra od kilku dni jestes strasznie zmeczona i senna. Dzis znowu polozylam sie na chwile i obudzilam sie po kilku godzinach. Nic nie zrobilam przez to w domu. To samo wczoraj i przedwczoraj. Przespałam cały dzień. Teraz już jestem zaspana i nie do życia i już nie mam ochoty na prace domowe. Nawet obiadu nie zjadłam ! Dobrze że już jutro weekend. Może niech ta zima się już skończy i zawita wiosna z nową energia!! Albo mnie jakieś choróbsko bierze i organizm się snem broni. Jutro śpie do 11 nie ma co :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
madziulka trzymam &&&&&&&&&&&&&& :happy::-)

ello jak tam? @ nie ma mam nadzieję ?

mjaa jak samopoczucie?

paola co u Ciebie?

mitaka jesteś?

Padnięta jestem po pracy a jeszcze synuś chory... pełnia szczęścia.

mjaa-trzymaj się... trzymam kciuki i przytulam.

Ja dziś 35 dzien cyklu a miesiączki dlaje brak...:) na udach powyskakiwały mi żyłki hmmm....

KTÓRA Z WAS JEST Z BB ??:)

madziulka trzymam &&&&&&&&&&&&&& :happy::-)

ello jak tam? @ nie ma mam nadzieję ?

mjaa jak samopoczucie?

paola co u Ciebie?

mitaka jesteś?

Padnięta jestem po pracy a jeszcze synuś chory... pełnia szczęścia.

Myśmy z Moim dzisiaj stanęli na autostradzie.......... Tragedia. Nie polecam nikomu, najgorsze miejsce na psucie się auta. Ponad 2h w zimnym aucie + stres + niejedzenie przez cały dzień.. Jak dalej tak będziemy o dzidzie dbać to daleko nie zajedziemy. Padam na twarz!

Neta jestem jestem działam ostro :-p:-D już wiem co to ten śluz płodny dzisiaj rano się dopiero pojawił wyciągnełam gluta na dobre 6 cm i się nie przerwał :p życzę zdrówka dla synka.

A tak ogólnie to śledze forum na bierząco ale jakoś brak czasu żeby na dłużej siąść spamiętać co u kogo i pisać....

Trzymam za wszystkie kciuki te już wiedzące żeby spokojnie wszystko się odbywało, te (nie)czekające na @ żeby nie przylazła i za te w akcji żeby zafasolowały :-)

Hej. Wpadam powiedzieć, że na teście II kreski ... oczywiście póki nie zobaczę dzidzi to nie będę spokojna noi ale test chyba o czymś świadczy :)

Neta jestem jestem działam ostro :-p:-D już wiem co to ten śluz płodny dzisiaj rano się dopiero pojawił wyciągnełam gluta na dobre 6 cm i się nie przerwał :p życzę zdrówka dla synka.

A tak ogólnie to śledze forum na bierząco ale jakoś brak czasu żeby na dłużej siąść spamiętać co u kogo i pisać....

Trzymam za wszystkie kciuki te już wiedzące żeby spokojnie wszystko się odbywało, te (nie)czekające na @ żeby nie przylazła i za te w akcji żeby zafasolowały :-)

Czyli działacie teraz :-D Ja a parę dni też zacznę :happy: Wczoraj dostałam zamówione rzeczy z apteki - łykam zatem Castagnusa i Oeparol a mąż Androvit i Macę z selenem.

madziarena GRATULACJE :-)

mjaa współczuję przygody , też kiedyś mieliśmy podobną, wracaliśmy lawetą 200 km do Kielc, a byliśmy w drodze na sylwestra :( wkurzyliśmy się wtedy na samochód, za lawetę musieliśmy zapłacić 500 zł chyba, od razu w styczniu kupiliśmy nowy.

reklama
Do góry