reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

A ja bardzo zdolna jestem - robiłam rano test. I co - nie, nie zobaczyłam jednej kreski, nie zobaczyłam też dwóch - ŻADNEJ NIE BYŁO. To moja wina, bo niechcący zachlapałam pole testowe, jakoś mi z tej pipetki poleciało i tyle z testowania... :szok::-D To się dowiedziałam... No nic zbieram się do pracy.

reklama
A ja bardzo zdolna jestem - robiłam rano test. I co - nie, nie zobaczyłam jednej kreski, nie zobaczyłam też dwóch - ŻADNEJ NIE BYŁO. To moja wina, bo niechcący zachlapałam pole testowe, jakoś mi z tej pipetki poleciało i tyle z testowania... :szok::-D To się dowiedziałam... No nic zbieram się do pracy.

zdolna bestia, może warto poczekać do końca dnia :tak:
Trzymam kciuki!!!

Neta Ty gapo ;-) to może znak żeby jeszcze nie testować

Waiting na pocieszenie dla nas dzisiaj znajoma z ovufriend ujrzała bledziocha przy parametrach 8,8mln/ml, w calosci 17mln, przy ruchu postępowym 11% i z morfologią 1% i przy podwyższonej, leczonej tarczycy. Tylko z tego co patrze na jej wykres to wcelowali sie w owulacje z porannym lovvv (ale kto wie, wykresy czesto prawdy nie mowia). Jakaś iskierka nadziei.

Na ten cykl nawet nie licze bo ostatni bzyk przed kłopotami z pęcherzem był 2 dni albo jeszcze wcześniej przed owu (pewnie wczesniej), ale czekam na @ żeby iść sobie na hormony (100%postanowione) i na monitoring iiiiii będę wszystko wiedzieeć :) bo może to moja wina:shocked2:, że nic się nie dzieje

Neta mam pytanie.... czy Ty w swoim domku masz ogrzewanie gazowe? Jak tak to ile wam idzie na rok kasy? Bo zastanawiamy się czy gaz czy może tradycyjnie w węgiel inwestować. Dziewczyny też jak macie gazowe albo się orientujecie to wypowiedzcie się byłabym wdzięczna

Neta Ty gapo ;-) to może znak żeby jeszcze nie testować

Waiting na pocieszenie dla nas dzisiaj znajoma z ovufriend ujrzała bledziocha przy parametrach 8,8mln/ml, w calosci 17mln, przy ruchu postępowym 11% i z morfologią 1% i przy podwyższonej, leczonej tarczycy. Tylko z tego co patrze na jej wykres to wcelowali sie w owulacje z porannym lovvv (ale kto wie, wykresy czesto prawdy nie mowia). Jakaś iskierka nadziei.

Na ten cykl nawet nie licze bo ostatni bzyk przed kłopotami z pęcherzem był 2 dni albo jeszcze wcześniej przed owu (pewnie wczesniej), ale czekam na @ żeby iść sobie na hormony (100%postanowione) i na monitoring iiiiii będę wszystko wiedzieeć :) bo może to moja wina:shocked2:, że nic się nie dzieje

No dawno nie słyszałam tak pocieszającej informacji !!!! Może w takim razie i nam się bez zbędnych stresów leczenia i lekarzy uda ?? Przy tych 1% to nasze 4% to jest suuuuuper...

Jeśli chodzi o ogrzewanie - my mamy gazowe + rozprowadzenie z kominka. Z tego kominka dużo grzejemy a i tak za gazowe to 6000 - 7000 tys / rok, dokładnie nie wiem. Samo gazowe to pewnie z 10 000 rocznie. Tanio nie jest :no::szok::eek:

Jak wróciłam to wygrzebałam test z kosza (hehe wiem, wiem, że nie robi się tak :-p:sorry::rofl2:) i pojawiła się tylko kreska kontrolna. To 11 dpo, zatem już by coś było raczej. Pozostaje czekać na @, która pewnie jutro zawita:baffled:

Neta mam pytanie.... czy Ty w swoim domku masz ogrzewanie gazowe? Jak tak to ile wam idzie na rok kasy? Bo zastanawiamy się czy gaz czy może tradycyjnie w węgiel inwestować. Dziewczyny też jak macie gazowe albo się orientujecie to wypowiedzcie się byłabym wdzięczna

węgiel my mamy także - szwagierka ma gazowe i jak palili często w zimie to rachunki mieli bardzo wysokie i szybko wylaczali i palili w piecu tradycyjnie bo taniej

reklama
mitaka u Ciebie staranka dwa dni przed owu, a u mnie 3 dni przed, więc raczej nie mam szans. Dwa dni przed to całkiem niezłe szanse są, kciuki trzymam, może się przydadzą :tak:

demsik pierwszy raz mi się tak zdarzyło z testem :szok::-D Żałuję, że nie mam 10 miu tylko 25 miu.

Która następna do testowania?

Do góry