reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Tylko, że ja nie myślę bo w tym miesiacu zesmy sie troche z oFUUUlacja mineli i antybiotyk i zapalenie pęcherza. A co do Ciebie no to fakt albo psyche albo przeczucie...ale jak dwa tyg to Ty nie powinnaś się teraz bzykolić ostro? Może to oFuulacyjne bóle?
A może trzeba sobie zrobić wakacje od starań ku pokrzepieniu?

reklama
Ja nim zaszłam w tą 'donoszoną ciążę' to potwornie byłam nakręcona na dziecko,non stop tylko o tym myślałam (teraz jest troszku lżej) w momencie kiedy sobie odpuściłam i się pogodziłam z tym, że nic nie będzie to AKURAT wtedy zaszłam.Dużo siedzi w naszych głowach.

mitaka- wakacje bardzo dużo by Wam pomogły,przecież to wypoczynek,relaks, człowiek nie myśli o problemach. Jeśli macie możliwość to gdzie sobie pojeźdźcie. Ja bym bardzo chciała w tym roku pod namiot pojechać, ale kto to wie co to będzie.

Witajcie. Wróciłam z pracy i szykuję się na ognisko. Pewnie komary mnie zeżrą :crazy:
Kupiłam dziś B Complex, żeby trochę wydłużyć fazę lutealną, bo wg moich obserwacji trwa ona u mnie zwykle 11 - 12 dni, a wyczytałam, że najlepiej, żeby jednak koło 14 dni trwała. A u mnie owulacja jest późno - ok 17 - 20 dc a @ przychodzi po ok 11 dniach. Może w tym też tkwi jakiś problem? Nie zaszkodzi pojeść tej witaminy.

Jedynym efektem moich starań, które ciągną się już od końca 2011 roku są zbędne kilogramy - i te hormony przyjmowane i ta ciąża ostatnia niestety sprawiły, że wyglądam okropnie - większość ciuchów z ubiegłego roku na mnie nie wchodzi :szok:. Muszę się wziąć w garść i zacząć dbać jakoś bardziej o siebie, bo z tych starań to nie wiadomo, czy będzie jakiś efekt, a jeśli będzie (w co staram się wierzyć) to nie wiadomo kiedy.

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę udanego wieczorku :tak::-D i STOSUNKOWO udanej nocy :-p

Lady pojedziemy pojedziemy ale to w sierpniu dopiero juz sie nie mogę doczekać, bo to siedzenie w domu dobija.
Neta i jak "zbomblowana" jesteś? Czy nie było tak źle? Burzy nie było?
Waiting kiedy macie badanie? Które to? 2?

Ja dzisiaj mojemu powiedzialam, że chyba wolę iść do pracy niż dalej w domu siedzieć tylko najpierw z brzuchem a potem z dzieckiem, a on, ze mam racje. I tyle. Koniec tematu. Nie ma to jak zgodny chłop :-p
Także u mnie to jak zawieje ;) Teraz jak coś będzie to powiedzmy, ze "wpadka" :p

Witam.
Planowany termin miesiączki był 3-4 lipca. Jak narazie cisza :D
Od 3 dni mam zgagę, od wczoraj boli mnie podbrzusze i bolą piersi.
Dodam tylko, że zgagę miałam bardzo rzadko, a przed okresem nigdy.
Testy wskazują na brak ciąży.
Czy istnieje szansa, że jestem w ciąży?

Głupia ja! Slkusiłam się i zrobiłam znowu test JEST DRUGA KRECHA CIEŃ CIENIA!!!! 27dc @ powinnam dostać 8-9 lipiec. Ale jeszcze się nie cieszę triumfalnie bo mogę dostać okres /poronić/ ... o matko

Lady bez takich czarnych myśli :-):-):-):-) Trzymam kciuki i pogratuluje za kilka dni ;-)

madinka czasami beta wolniej przyrasta i testy pokazują I kreske mimo ciąży, czasem dziewczyny mówiły o takich przypadkach że dopiero po tygodniu od terminu @ pojawiła się II kreska więc jeszcze szansa jest,

mitaka to już 2 badania, 4,5 miesiąca po pierwszych, chcemy zobaczyć czy jest jakaś poprawa czy sobie darować i ewentualnie przy wizycie w klinice mieć bieżące badania zrobione. Mój się wybiera jak sójka za morze do tych badań. W przyszłym tygodniu, maksymalnie jeszcze w następnym będą zrobione

reklama
Do góry