reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:

Ancona -25 lipiec/12 cykl starań
Demsik - 30 lipiec / 6 cykl starań
Neta81 - 3 sierpień/ 7 cykl starań
Dziewczynka86 - 7 sierpień / 8 cykl starań
Waiting4beans - 8 sierpień / 13 cykl starań
Mitaka 10 sierpień /6cykl starań
m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny

Pieknaszyszunia- 30 marca test pozytywny
Kogasica28 – 27 marca test pozytywny
Ello20 - 14 maja test pozytywny

Ewa1985 - 18 maja test pozytywny

Lady87- 8 lipiec test pozytywny

reklama
Witam z nad morza :) pogoda piekna, Mati zaliczyl juz kapiel w morskich falach :)
droga KOSZMAR !! dobrze, ze nie wjechalismy na autostrade w grudziadzu, bo do zjazdu byl chwilami nawet 10 km korek, w radiu ostrzegali. podobnie zle na obwodnicy trojmiasta, tez nie jechalismy. W Redzie korek gigant, demsik jak nie znacie innej trasy to poszukajcie w internecie - my znamy fajna droge przez kosakowo, pierwoszyno. w gdyni sie na nia wjezdza, glownie miejscowi nia jezdza. ogolnie drogi sa nieprzygotowane na turystow. przy zjezdzie z autostrady ( w miejscowosci Kowal) stalismy 2 !! godziny.
na szczescie pokoik mamy fajny, polazilismy po Jastrzebiej Gorze, bylismy na rybce :))
pozdrawiam Was wszystkie :))

Netka zazdraszczam:-), miłego wypoczynku i wyluzowania;-):tak:
My dopiero z nad wody wróciliśmy, a we wro 35stopni, uwielbiam taka pogodę (tylko mnie nie zlinczujcie
yes2.gif
)
Po drodze widziałam 2 bociany i od razu pomyślałam o Was, także sle dobre fluidki w Waszą strone kochane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jak Wam mija nd?

u mnie wczoraj zawitał braciszek z rodzinką, dzisiaj odjechali- poimprezowalismy troszkę...a ja robiłąm ogórki teściowej bo ona na wczasach :cool:więc potem sprzatanie podwórka, wjeżdzanie autami, gotowanie zwierzętom, chowanie basenu itp itd, a na pakowanie nie mam sily póki co...zrobiłam sobie drinka i ot co - siedze na naszym forum:happy2:ale niedługo muszę się wziąść, bo wieczorem moje pelaśki muszę podlać przed wyjazdem i do babci na cmentarz pójść, bo wczoraj jej skrzynkę montowali, więc kwiaty położę, skrzynkę umyję, znicze zapale, także dla mnie ndz jest BAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO dziś pracowita;))))ale to nic, jutro się odstresuję:-p
przepis wzięłam z książeczki PRZYŚLUJ PRZEPIS, ale to stary nr zeszłroczny, bo ja co miesiąc prawię kupuję. canellonni jest pycha- ja uwielbiam- dawno nie robiłam,bo mój nie przepada, ale penne chętnie spróbuję:-)
neta-mniej więcej znamy drogi, bo jeździmy tam już kilka lat i mamy kuzyna koło Władka, ale dziękuję za onformację;)odpoczywaj kochana i wracaj w powiększonym składzie:tak:
buziaki dla Was kochane:tak::tak::tak:

Demsik, kolejna rzecz ktora nas laczy- ja od wielu lat prawie co roku tu przyjezdzam :))
dzis w Gdyni spedzilismy dzien, wysiedzialam sie z Matim w morzu :)
Ancona testowalas?
Demsik a Ty jakies objawy masz? na @ albo II ? mnie malpowo bola piersi...

hihi:-pśmiać mi się chce neta, bo piersiochy okresowo bolą,więc znając moje szczęście w nocy wyjeżdżam, rano dostanę okres:baffled:ale w razie czego - teścik spakowany:-D

Neta opaliłaś się już? Chyba dobrą pogode macie? :)
Demsik szerokiej drogi :)
Szysza ja też pół dnia nad jeziorem alee do wody nie weszłam tylko stopy chwile bo tyle ludzi, że bałam się jakiegoś syfa :p no i pęcherza troche więc przeleżałam w cieniu pod drzewem i nawet sie nie opalilam :p
Waiting kiedy badanie? ciekawe czy coś suplementacja dała

Pęcherz odpukać cisza czyżby tak miało zoastac?:-) jutro posiew zrobię z ciekawości 3 dni po antybiotyku to już wiarygodnie będzie

Mitaka wczoraj bylo cieplo ale raczej pochmurnie, wiec pluskac sie w morzu to owszem sie wypluskalam ale slonca nie bylo za bardzo. dzis pochmurno, z rana padalo. pogoda nad morzem kaprysna jest bardzo, ale i tak uwielbiam tu przyjezdzac dla klimatu :)

Demsik @ mam nadzieje nie przylazla? pewnie droge mieliscie dobra bo w nocy to pusto pewnie.

Czesc
Ale upal!! Byle dotrwac do konca pracy i wziasc kapiel w chlodnej wodzie!!
Oj widzialam pogode i zdjecia z nad morza na tvn24 i w kolobrzegu i miedzyzdrojach pada deszcz.Neta oby was front ominal!
Ancona jak tam testowalas??
Dziewczynka gdzie cie wcielo?? Nasze ciezarowki tez ani be ani me!!
Szyszunia jak znosisz upal? Ja juz nie wierze w magie bocianow.codziennie je stadami widze i nic :-)
Mitaka jutro albo dzis moj ma dzwonic i sie umowic chociaz on chce zaczekac i zobaczyc czy sie udalo wiec moze umowi sie po 7sierpnia. Tez jestem ciekawa. No a ja umowie sie na monitoring.
Dobrze ze sie nie kapalas lepiej nie kusic pecherza.ja tez wczoraj przelezalam w cieniu i sie nie opalilam :-)

reklama
Waiting, dziekuje mam się dobrze, ja lubię tropiki, ale może nie w nocy:-D mokra jestem wszędzie jak tralala i duszności panują:-D:-D:-D
Bociany to taka przenośnia ze myślę o Was, i trzymam kciuki, bo wierze ze i Wam się uda.
Mitaka ja tez nóg nie wkładam gdzie podejrzanie, a zwłaszcza teraz, eM zrobił śniadanko na kocyku, poleżeliśmy, ja troszkę cień to słonce, do sukni chce ciut być opalona,i dlatego dawkuje sobie ;-):tak:

Ja dziś zaczynam tydzień od wizyt u lekarza...dziś lecę do internisty, jutro oddać krew i mocz,w sr odebra wyniki, w czw proktolog, w pt ginekolog
eek.gif

Do góry