reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

Moze nie wszystko to urojenia ale pewnie mocne nadinterpretacje. moze i u niektorych sa jakies ciazowe objawy przed, aczkolwiek nie wiem jakie mialyby byc. zwykle na @ i na II sa takie same. dlatego staram sie nie skupiac na objawach przed terminem @, moga one oznaczac wszystko.
Pogoda niezla, sa chmurki ale mozna isc na plaze.. tyle ze ja nie bardzo chce, mam obfite okresy i nie kusi mnie siedzenie na plazy dzis ani jutro.
Demsik o ktorej jest karmienie w fokarium?
Waiting Ty juz niedlugo testujesz...
Mitaka kiedy wyniki progesteronu?ktory to dc?
dziewczynka, ancona.....hop hop!

reklama
Cześć laski :-)
Ale mamy dzisiaj skwar, a ja głupia ubrałam długie spodnie i teraz mam powódź na tyłku !!!
Neta no już niedługo teścior.... ale nie sądzę żeby się udało i pewnie w środe @ nadejdzie więc chyba nawet zaoszczędzę na teście...
Mitaka urojenia jak nic :-D:-D dam sobie rękę uciąć że jak zaciążymy to nie zauważymy żadnych odstępstw od normy !!

Neta wyniki dzisiaj wieczorem powinny być. 7/8 dzień fl 23 dc

Ja dzisiaj walczę z przetworami: kiszaki już są, małosolne już na oknie, teraz zabieram się za kanapkowe z curry a potem za dżem jabłkowy dzień 1 no i szarlottę przy okazji machnę :)

Cześć moje kochane staraczki!!!

Nie było mnie tu całe wieki... teraz też wpadłam tylko na moment do siostry na necik bo muszę się z Wami podzielić nowinką :-) 22 lipca zobaczyłam cień cienia drugiej kreseczki a wczoraj powtórzyłam i są już II mocne krechy :-) jestem mega szczęśliwa i oby wszystko było dobrze tym razem. Jutro pójdę zrobić betę i pewnie nie długo wybiorę się do jakiegoś gina.

Może w przyszłym tygodniu będę mieć już necik u siebie to postaram się nadrobić zaległości forumowe :tak: baaaaaardzo się za Wami stęskniłam!!!!! brak netu to coś strasznego :wściekła/y:

Pozdrawiam, ściskam i przesyłam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ogólnie to chodzę jakby mnie ktoś młotkiem zdzielił :-D i nic mi się nie chce robić ale to może ciśnienie bo wczoraj miałam 82/59 :confused: a tak to zaczęły mnie piersi boleć tak że lepiej ich nie dotykać bo mogą wybuchnąć :-D ale jest super!!!
W sobotę mam wesele siostry i pewnie nie potańczę ale za to jedzonka nie będę sobie żałować :-p

Oczywiście że będę was odwiedzać a relacje będą szczegółowe hehe!!! niech mi tylko tego neta w końcu założą.

Ostatnia edycja:
ANCONA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super nowina. Zdawaj relację na bieżąco jak już będziesz miała internet i zaglądaj do nas :tak: Bardzo się ciesze z twoich II kreseczek.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YUPI. Dbaj o siebie !!

No to zła passa została przerwana. :-) i znów jest nas jedną osobę mniej ;-) oby ta lista się szybko wykruszała

reklama
Lista staraczek działających aktywnie by zobaczyć dwie kreseczki:
Waiting4beans - 7 sierpień / 13 cykl starań
Dziewczynka86 - 7 sierpień / 8 cykl starań
Mitaka 10 sierpień /6cykl starań
Neta81 - 30 sierpień/ 8 cykl starań
Demsik -30 sierpień / 7 cykl starań

m-s

Nasze zafasolkowane
Madzierena - 9.02 Test pozytywny
Madziulka11 - 11.02 Test pozytywny
Koriander - 19 marca test pozytywny