reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki styczniowe 2013

reklama
Demsik spóźnione ale szczere, sto lat Kochana!;-)

Ja jeszcze w lozku, ale juz pora wstać, Pepa już po spacerze, Mieszko tez sie chyba obudził bo kopie, czas na śniadanie, i odebrać torty, az dwa i ciag dalszy gotowania na Panieński:)
Miłego dnia babeczki

Spełnienia marzeń Waiting! :)

Nie przejmuj się mój ma tyle samo lat i on wcale nie chciał mieć dzieci narazie, tylko jakoś go przekonałam, a teraz dopiero widzi, że miałam rację bo wcale tak łatwo nie jest. I przez staraniami mówiłam mu zawsze, ze dzieci w przedszkolu będą się śmiały "dziadek po ciebie przyszedł" :p a teraz widzę, że może tak być....:errr:
Ale Ty jesteś młoda, a to o to przecież chodzi.

Cześć dziewczyny. Dziękuje Wam za życzenia :* :* :* :*
Jakoś nie mogę dzisiaj spać n o i koncert życzeń mam od świtu, więc trzeba brać się do roboty bo wieczorem impreza to trzeba zacząć sprzątać i przyrządzać smakołyki. BUZIAKI !!:-)

Sto lat spelnienia marzen tych najskrytszych waiting:) duzy buziol urodzinowy
Neta pzedluzamy prawdopodobnie urlop do pon wt:)
Pogoda piekna a maly dzis rano juz ok,pewnie upal daje sie we znaki.aktualnie uspilam go i spo wnmiociku plazowym babel maly.
Milego dnia dla was babeczki

reklama
Do góry