NeSSi
Moderatorka
Po posiłku jest zawsze wyższy,a ile po mierzyłaś ?No i po śniadaniu cukier 156... [emoji53] Po śniadaniu muszę iść na spacer, bo nigdy ten cukier nie będzie dobry...
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po posiłku jest zawsze wyższy,a ile po mierzyłaś ?No i po śniadaniu cukier 156... [emoji53] Po śniadaniu muszę iść na spacer, bo nigdy ten cukier nie będzie dobry...
Nessi, ja to wiem, że jest zawsze wyższy, ale po 1h nie może być wyższy niż 120... W cukrzycy ciążowej mierzy się godzinę po posiłku.Po posiłku jest zawsze wyższy,a ile po mierzyłaś ?
Wiem kochana, ale i też w ciąży zmienia się metabolizm węglowodanów. Bardzo często w ciąży po posiłku u kobiet w ciąży cukier jest pow. normy. Co nie zmienia faktu, że u Ciebie jest dość wysoki. Dużo pić i więcej się ruszaćNessi, ja to wiem, że jest zawsze wyższy, ale po 1h nie może być wyższy niż 120... W cukrzycy ciążowej mierzy się godzinę po posiłku.
Wiem, wiem. Już drugi raz przez to przechodzę. Jem zgodnie z dietą, schudłam już 2 kg, a te cukry nie zawsze są ok. Dobija mnie to... [emoji30][emoji30]Wiem kochana, ale i też w ciąży zmienia się metabolizm węglowodanów. Bardzo często w ciąży po posiłku u kobiet w ciąży cukier jest pow. normy. Co nie zmienia faktu, że u Ciebie jest dość wysoki. Dużo pić i więcej się ruszaćPrzynajmniej ja tak muszę ze stanem przedcukrzycowym.