Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja bym miała już 5 zrobionychPracuje w aptece więc mam masę testów pod nosem, ale ja lubię te z rosmana
Bum, Nessi miałam jutro testować, ale się boję![]()

Artemida a te co masz do PL wysyłają? [emoji4]
Nessi w ogóle to ktory masz dc?
A ty chodzisz do jakiegoś lekarza czy coś?
No własne agnesis ty jutro nam testujesz jupi ! [emoji13]
![]()
PARAPLU 23.08 - kontrola
ZUZKON 23.08 - wizyta u ginekologa
OLECZKA 26.08 - podglądamy Gabrysia [emoji170]
EVEEE 29.08 - prenatalne [emoji171]
BUM 30.08 - wizyta u ginekologa
TYNKA 31.08 - wizyta u ginekologa [emoji172]
Hejo[emoji4]
Ja mam dzisiaj dziwny dzień. Wszystko mi z rąk leci ale mimo co chciałam to zrobiłam. Spać mi sie chce bo dzisiaj o 4.30 rano wpadł nam do pokoju szerszen. M z nim walczył przez jakieś 15 minut ale ja juz miałam potem po spaniu. Jeszcze dostałam dziś pismo z pracy ze od dzisiaj obowiązuje mnie miesięczny okres wypowiedzenenia. Ciekawe jak ja potem znajdę pracę jak będę chciała się zwolnic. Nikt na mnie miesiąc czekać nie bedzie[emoji52]
Bum, ja bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie. Biec tą francowata @ wreszcie się pojawi. Może też być tak ze wasz wyjazd jakoś wpłynął na twoja@. Mam nadzieję ze nie zdążysz tej lutki wziąć.
Agnesis, A ty pracujesz w aptece? Ja właśnie jestem w trakcie robienia technika farmaceutycznego. Do dziś żałuję ze nie skończyłam studiów w tym kierunku...
Witam nowe staraczki i trzymam za Was kciuki.
Uuuuu z tego co kojarzę to nie doczynnoscHej!
Agnesis, kciuki za teścik. &&&
A ja dzisiaj zrobiłam tsh i ft4 i przeraził mnie wynik tsh: 0.049... [emoji44][emoji44][emoji44]
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Raczej nadczynność...Uuuuu z tego co kojarzę to nie doczynnosc
Ja bym miała już 5 zrobionych![]()

Dziekuje kochana, juz znalazlam Inofolic bede kupowala z ebay'a. DobranocMusisz miec kogos w Polsce kto zapakuje Ci paczke tak by nie wygladala na paczke z lekami i wyslac poleconym. Mi do Holandii tylko tak docieraja paczki z lekami. Inne gina z czalusciach poczty.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobranoc :-)Ok ja mykam lulu dziewczynki
Jestem dzis padnieta,jakbym conajmniej w polu sie narobila haha
Agnesis czekam za Twoim jutrzejszym tesciorkiem.
Dobranoc lasencje !!!!! [emoji8]
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk