• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jak ja bym chciała umieć być wredna suka! Ale chyba ludzie uczą mnie tego powoli. Jak ktoś prosi o pomoc to nie potrafię odmówić. Ale w durga stronę każdy ma mnie w dupie. Koniec ku*wa. Nie dam sie więcej wykorzystywać [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Wyzalilam sie i jak nie paliłam tak idę zajarac [emoji53]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Agnesis ja mam to samo co Ty chciałabym być wredną suką, a nie umiem.
Każdy naszą dobroć wykorzystują, a jak my potrzebujemy pomocy to każdy odwraca się dupa i nie zna nas.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak ja bym chciała umieć być wredna suka! Ale chyba ludzie uczą mnie tego powoli. Jak ktoś prosi o pomoc to nie potrafię odmówić. Ale w durga stronę każdy ma mnie w dupie. Koniec ku*wa. Nie dam sie więcej wykorzystywać [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Wyzalilam sie i jak nie paliłam tak idę zajarac [emoji53]

Tylko bez tych fajek! ;) A zobaczysz jacy ludzie będą zdziwieni jak ich zaczniesz traktować tak jak oni ciebie.

Agnesis ja mam to samo co Ty chciałabym być wredną suką, a nie umiem.
Każdy naszą dobroć wykorzystują, a jak my potrzebujemy pomocy to każdy odwraca się dupa i nie zna nas.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Laski mam to samo!!!!
Na nikogo nie moge liczyc, moich rodzicow mam w polsce wiec jakbym byla na miejscu to by mi pomogli. Za to tutaj we wloszech niby gadam z mojego rodzina,niby wszystko a jak mam problem to jedynie Moj maz mi pomaga [emoji26][emoji26]
Nawet nie macie pojecia jak mi jest zle z tym!!! Czesto tez placze...... Teraz od jakiegos miesiaca wlasnie oddalilam sie od wszystkich i mam ich w dupie. Agnesis a zajaraj se!!! I zapal tez za mnie !!!
Glowka do gory

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

A zajaralam sobie, nic mi to nie dało, ale co za różnica. Jestem wściekła, bo potrzebuje pomocy, która nic nie kosztuje, no może pół godziny czasu! A jeszcze i tak chciałam zapłacić za ta przysługę. A najgorsze, ze to ktoś komu zawsze pomagamy i to sporo. Moj już mi zapowiedział, ze jak będę chciała im pomoc to mnie szybko sprowadzi na ziemie.
W takich chwilach stwierdzam, ze głupia jestem jak but :/

majka no normalnie tak jak trzeba robię [emoji23]

agnesis a co się stało ogólnie ? [emoji52] ja nikomu nie pomagam , nic nie pozyczam i mam spokoj [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog
KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

majka no normalnie tak jak trzeba robię [emoji23]

agnesis a co się stało ogólnie ? [emoji52] ja nikomu nie pomagam , nic nie pozyczam i mam spokoj [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog
W końcu jesteś. Ty się ze mnie nie śmiej haha Chodzi mi o sposób zebrania moczu ale chyba daruję sobie tą kwestię hehe

W końcu jesteś. Ty się ze mnie nie śmiej haha Chodzi mi o sposób zebrania moczu ale chyba daruję sobie tą kwestię hehe

Edit: sorki mialo byc do Bum
No najlepiej wszystkich olac i myslec o swojej dupie trzeba!!! Niestety taka szara rzeczywistosc!!!! Ja jak prosze to tylko meza a reszty w dupe nie bede calowala!!! Skonczyla sie dobra ciocia!!!

"NIE WIESZ NA KOGO LICZYC ???
LICZ NA SIEBIE "

Dziewuszki wpadne pozniej, ide pizze robic dla mnie i dla malej srojdy [emoji3]
I bede sie zazerala za wszystkie wredne osoby, ktore mi zle zycza w zyciu .... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
majka no normalnie no pojemnika na mocz siurkam i zanurzam ten pasek z 10 sekund i daje na szafke i czekam 10 min [emoji4] u teściowej siedze hehe , zaraz zbieramy sie do domu [emoji4]

Dziewczyny nie warto sie przejmowac innymi [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

EVEEE 12.09 - diabetolog

Nowe wątki

reklama
reklama