• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja wróciłam z pracy i padłam. Na godzinę zasnęłam no ale obudziłam się po 2.00 i pracowałam 9,5 godziny. Niby każda ciąża jest inna ale powiem Ci że pamiętam jak mnie zaczęły w pierwszej ciąży piersi boleć i to było ok 6tyg i zupełnie inny ból. Na tym etapie nie biorę tego pod uwagę. No ale jak mówiłam każda ciąża jest inna i trzymam za Ciebie kciuki żeby to było to ;)
Nie dziekuje , zeby nie zapeszac..
Ten cykl czuje stracony!!!
A wiesz ze ja w pierwszej ciazy bol cyckow zaczelam czuc 4 tyg i myslalam,ze to na okres. Bolaly mnie tak i bolaly az po 2 tyg zrobilam test no i bylam juz e 6 tyg ciazy.
A ogolem nic nie czulam.... Nie mam pojecia czy "druga" ciaza bedzie kiedys taka Sama,czy zupelnie inna [emoji1] zawsze mnie to zastanawialo

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

reklama
Nie dziekuje , zeby nie zapeszac..
Ten cykl czuje stracony!!!
A wiesz ze ja w pierwszej ciazy bol cyckow zaczelam czuc 4 tyg i myslalam,ze to na okres. Bolaly mnie tak i bolaly az po 2 tyg zrobilam test no i bylam juz e 6 tyg ciazy.
A ogolem nic nie czulam.... Nie mam pojecia czy "druga" ciaza bedzie kiedys taka Sama,czy zupelnie inna [emoji1] zawsze mnie to zastanawialo

Taka sama na pewno nie. Ech zostało nam czekać do terminu @ szkoda że nie można przewinąć tego czasu bo to i tak żadne życie czekając na cud ;)

Hej dziewczyny oceńcie ten test owu...
1473789839080.jpg

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473789839080.jpg
    1473789839080.jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 421
Zuza no pozytyw szybko bierz w obroty męża [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Hej dziewczyny. Urlop matce się skończył i próbuje ogarnąć rzeczywistość i na forum nie wchodzi. Tzn wchodzi i czyta i napisać się ma kiedy[emoji22]
Bum mam nadzieje ze plemniory pomyślnie atakowały albo atakują nadal[emoji12]
Dzol i jak wynik? Czekam z niecierpliwością[emoji7]
Carmen ja ból piersi tez mam teraz przed okresem. A od dawna już ich nie czułam.
U mnie generalnie 37 dc. 12dpo raczej. Okres teoretycznie 15-16 września wiec juz za chwile. Po nocy cycki to czuje bardzo. Wysyp na twarzy i szyi dostałam. Kawa niestety nadal smakuje.. za testuje chyba w czwartek ale tylko dla świętego spokoju. a później poczekam do 40 dc i pójdę do giną jak franc nie będzie. [emoji36] [emoji37]

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Urlop matce się skończył i próbuje ogarnąć rzeczywistość i na forum nie wchodzi. Tzn wchodzi i czyta i napisać się ma kiedy[emoji22]
Bum mam nadzieje ze plemniory pomyślnie atakowały albo atakują nadal[emoji12]
Dzol i jak wynik? Czekam z niecierpliwością[emoji7]
Carmen ja ból piersi tez mam teraz przed okresem. A od dawna już ich nie czułam.
U mnie generalnie 37 dc. 12dpo raczej. Okres teoretycznie 15-16 września wiec juz za chwile. Po nocy cycki to czuje bardzo. Wysyp na twarzy i szyi dostałam. Kawa niestety nadal smakuje.. za testuje chyba w czwartek ale tylko dla świętego spokoju. a później poczekam do 40 dc i pójdę do giną jak franc nie będzie. [emoji36] [emoji37]

Napisane na GT-S7580 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie smutaj, ja tez z objawami okresowymi. Bedziemy we dwie jak co [emoji8][emoji8]

Hej , alez mi sie nie chciało wstać buuu , ale jak trzeba to trzeba [emoji16]

U mnie sobie powoli rośnie temp w górę [emoji4] mam nadzieję , że jutro będzie za linią [emoji6]
1473835637038.png

wff2krhmvaem9yip.png

KAROLA 14.09 - podglądamy Szymonka [emoji169]
TYNKA 14.09 - podgląd kropczeków [emoji171][emoji170]
EVEEE 14.09 - wizyta u ginekologa [emoji171]
EVEEE 16.09 - endokrynolog
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa

Załączniki

• 1473835637038.png
    1473835637038.png
    51,2 KB · Wyświetleń: 395