dżoł
Fanka BB :)
Hejka!
A ja dalej plamię z malutkimi skrzepkami nawet. Myślicie że byłby sens jechać dzisiaj na progesteron? 22dc
Odpisalam Ci na staraczkach [emoji6]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hejka!
A ja dalej plamię z malutkimi skrzepkami nawet. Myślicie że byłby sens jechać dzisiaj na progesteron? 22dc
ok dzięki dziewczyny, zrobię w poniedziałekMajka zależy ile masz dni po owulacji. Jeśli od 6 do 8 dpo to jedz. Będziesz wiedzieć czy plamienia sa związane z niskim progesteronem.
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Dziś mogłoby być za wcześnie z tego co czytam to poniedziałek będzie optymalny.A nie możesz dziś?
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
No tak o tą temperaturę zadbam w przyszłym cyklu bo teraz to byłoby bez sensu zmieniać sposób mierzenia. Łeb mi pęka, najchętniej przeleżałabym ten dzień w łóżku a tu trzeba robić :/majka 5dpo to ja mam , ale u Ciebie na wykresie też tak niby a mialas test wcześniej o 2 dni pozytwny hmm nie wiem...
Najwazniejsze mierz temp o stalej porze w lozku , ja dzis zmierzylam o 7:20 i byla 36.77 poszlam nalej dac pic , wróciłam do łóżka i mialam 36.92 to różnica duża... [emoji5]
![]()
ARTEMIDA 18.09 - wizyta u ginekologa
AGNESIS 22.09 - wizyta u ginekologa