• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
hehe no w październiku trzeba będzie się zacząć grzać bo wiesz no juz zimno będzie [emoji38]

No dokładnie ...termoizolacja wewnętrzna musi być :D

Najgorsze jest to, że u mnie ten okres taki długi ...zważywszy, że dziś 14 dc a ja nadal plamie :/
Muszę do tego gina się w końcu zapisać bo mi od zabiegu wiele rzeczy nie ''tyka'' z cyklem.

No dokładnie ...termoizolacja wewnętrzna musi być :D

Najgorsze jest to, że u mnie ten okres taki długi ...zważywszy, że dziś 14 dc a ja nadal plamie :/
Muszę do tego gina się w końcu zapisać bo mi od zabiegu wiele rzeczy nie ''tyka'' z cyklem.
a ty badałas kiedyś poziom prolaktyny ? bo wiesz ze ona potrafi nieźle namieszać i właśnie przy podwyższonej mogą występować plamienia ?

Bum chyba na 15:20. Ide odbiorę tylko wynik i tyle. Nie chce mi sie tam isc ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

a ty badałas kiedyś poziom prolaktyny ? bo wiesz ze ona potrafi nieźle namieszać i właśnie przy podwyższonej mogą występować plamienia ?

Badałam przed zajściem w ciążę ...po zabiegu już mi nie kazała badań robić. Ale może być tak jak mówisz, bo taki cykl z plamieniami jest już drugi i ten drugi jest najdłuższy ...ale grom go wie ...
W poprzednim albo w jeszcze wcześniejszym miałam plamienie okołoowulacyjne i nie wiem czy się teraz w jedno nie zlały :D

Badałam przed zajściem w ciążę ...po zabiegu już mi nie kazała badań robić. Ale może być tak jak mówisz, bo taki cykl z plamieniami jest już drugi i ten drugi jest najdłuższy ...ale grom go wie ...
W poprzednim albo w jeszcze wcześniejszym miałam plamienie okołoowulacyjne i nie wiem czy się teraz w jedno nie zlały :D
no teraz zlały się być może w jedno a za 7-8 Mc ty będziesz lała w łóżko jak zwieracze w ciąży ci puszczą[emoji28] ....a na poważnie to może przy okazji warto sprawdzić :)

no teraz zlały się być może w jedno a za 7-8 Mc ty będziesz lała w łóżko jak zwieracze w ciąży ci puszczą[emoji28] ....a na poważnie to może przy okazji warto sprawdzić :)

Taaaa ...sratatata :D Na chwilę obecną tyle wiem, że nic nie wiem :D Szyjka wysoko -otwarta i bądź tu mądrym :D:D
Dzisiaj zapiszę się do gina, tylko terminy ma takie, że najpierw muszę sprawdzić czy mi wtedy termin @ nie wypada ...Nie będę kuźwa przecież pół miesiąca na wkładkach jechać :D

reklama
Test z teraz :)
WP_20160922_018.jpg

Więc albo jest po owu, albo przed :D Wiem, że nic nie wiem :D

Załączniki

• WP_20160922_018.jpg
    WP_20160922_018.jpg
    285,4 KB · Wyświetleń: 299

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć