tęczowa89
Fanka BB :)
a no to niby tak bo test ma być w terminie miesiączkiLekarka mi powiedziala ze po 2 tyg. Od owu mam zrobic testniemowila zeby szybciej test robic
Przeraza mnie to klucie sie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a no to niby tak bo test ma być w terminie miesiączkiLekarka mi powiedziala ze po 2 tyg. Od owu mam zrobic testniemowila zeby szybciej test robic
Przeraza mnie to klucie sie
ja taki miałam przed miesiączkąteczowa podziwiam , ja nigdy bym sobie zastrzyku nie zrobila ..
A wiecie co ja mam od dwoch dni zamiast sluzu wode normalnie , zadnego gestego , kremu nivea ino woda .
Bum to może jednak coś tam nabroiliscieteczowa podziwiam , ja nigdy bym sobie zastrzyku nie zrobila ..
A wiecie co ja mam od dwoch dni zamiast sluzu wode normalnie , zadnego gestego , kremu nivea ino woda .
po poronieniach czas odgrywa ważną rolę. Mi ginekolog kazała robić test 10 dpo i jeśli już widać kreskę nawet cienką to zaczynać zastrzyki, bo to od razu pomaga zarodkowi do tego duphaston. Poza tym nie wiem jak u Was ale u mnie na te zastrzyki się czeka nawet do tygodnia :/Teczowa pisz mi tu co wiesz
Ja jestem chetna wiedzy[emoji4]
Czy to jest roznica jak sie ma poronienia czy pozniejsze obumarcia w braniu Clexanu?
U mnie niema szans na to bym M mi robil...nieodwazy sie:/