• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzięki czyli jak we wszystkim nie ma normy. Ja nie czuje kompletnie nic ani po pierwszej tabletce ani po siódmej. Zobaczymy co będzie. Dzieki.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Każdy wszystko odczuwa inaczej niestety i nie ma reguły ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Bum bedzie dobrze, u mnie test też dziś był negatywny. Najgorsze ze ostatni. Przewaliłam 40 km zeby kupić następne testy i okazało sie ze w rossmanie już nie ma tych na promocji. Kupiłam za to termometr owulacyjny wiec jak nie zapomnę rano to zmierzę temperaturę, choć wiem ze to o d... robić w połowie cyklu no ale to tak żeby sie przyzwyczaić zacznę mierzyć.

Hajmal ale pamiętaj o stałej godzinie , przed wstaniem z łóżka [emoji4] choć ja tak mierzy a jest jakiś zakręcony [emoji52]

Ada nie wiem co to za zlot był [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

tak jest moze nie zapomnę
pokaże wam moje testy, w zeszłym miesiącu bałam się ze sie coś u mnie popsuło bo tylko 3 dni testy wychodziły barwne ale oczywiście negatywne a reszta bielusieńka, bałam się ze po tym łyżeczkowaniu coś sie na maxa powaliło ale w tym miesiącu wychodzą juz barwne i wciąż negatywne
upload_2016-10-10_21-26-27.png

ten u góry to dzis o 16 robiony następny zrobię jutro przed południem

Załączniki

• upload_2016-10-10_21-26-27.png
    upload_2016-10-10_21-26-27.png
    99,3 KB · Wyświetleń: 170
Hajmal spróbuj inne testy. Zamów te różowe z Allegro i rób dwa razy dziennie ;)

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

już miałam jedne z allegro w zeszłym miesiącu, jeden ciążowy wyszedł mi nawet pozytywny, słaby ale pozytywny oj przykro było potem. Ale masz rację jak sie nie uda to zamówie bo te z apteki czy rossmana to drogie strasznie

Bum jak ja dzis zresetowalam sobie haslo i zobaczyłam te chińskie znaki to pomyślałam sobie : A gdzie ja was teraz odnajdę ahaha
Później jakos dalam rade.
Ja 18 dnia cyklu dostałam śluzu lekko,lekko brązowego.
Drugiego dnia poplynela zywa krew,ale podpaska za specjalnie sie nie przelewala. 3 i 4 dnia lekkie plemienia, bardziej przy podcieraniu widziałam krew.... A dziś cały dzień nic,dopiero późnym popołudniem jakas niteczka tylko byla.
Oczywiście cykl tez spisuje na straty nie dość ze ledwo okres skonczylam to zaraz po niedlugim czasie dostałam "kolejny" to i sexu nie bylo. Takze nie przejmuj się, ja tez jestem wnerwiona ale co mam zrobić. Jak cos to sprobuje castagnusa bo widziałam,ze pisalyscie o nim .
Juz nie wiem czego próbować, byle by zajsc

reklama
Hajmal ale ten dzisiejszy najciemniejszy , wiec kciuki by owu byla tuz , tuż ! [emoji110][emoji110]
No drogie są , jak się owu ma różnie to lepiej zakupić więcej na allegro , ale tylko różowe [emoji4]

Mi juz trochę lepiej z myślą , że jest ciulato jak zawsze , P jedynie stwierdził , że mam pierdolic tych lekarzy , tez sie chyba tym przejął , ze nie wiadomo co i jak bo nabuzowany chodził [emoji38] dupka wezme jeszcze a potem niech sie dzieje co chce , najwyżej zostanę tu do 60tki [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry