Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też nigdy nie zaobserwowałam u siebie śluzu płodnego i to mnie martwiBum ja też śluzu nie mam wcale ale to nie znaczy że owulacji nie mamy:-) a te testy owulacyjne to o kant tyłka rozbić można. Ja dziś mam 13 dzien cyklu i nawet śladu drugiej kreski. Teraz test zrobię pojutrze, nie wcześniej.
Kasia to sliczna blondynka, ja wiem jak wyglada a z wiekszoscia sie mamy na fb przeciezMusi byćmimo że nie znamy się osobiście i w większości nawet nie wiemy jak wyglądam to człowiek sie do pewnych osób przywiazuje
![]()
też myślałam o tym żelu conceive plus wiesiołek brałam w tamtym roku troszkę się poprawił śluz ale strasznie mnie po nim głowa bolałaPatrycja ja też się martwię i sporo czytałam o tym. U niektórych kobiet śluz jest w malych ilosciach o tylko w kanale szyjki macicy dlatego niestety go nie widać ale u mnie jest większy problem bo ja mam niski estradiol i to może być powód. Biorę wiesiołka do owulacji ale nie widzę żadnych efektów. W tym cyklu wyprobujemy conceive plus w okolicy owulacji. A może zdarzy się cud.
ja to tylko mam biały gęsty śluz na koniec cyklu a płodnego w połowie cyklu nie widać. zjadłabym sobie rosołekja tez niezawsze mam sluz a owu jest, takze spokojnie, choc ostatnio mam nawrot sluzu i oby tak zostalo
gotuje rosolek na jutro, miami