• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi z doswiadczenia wiem ze takie wyniki histopatologiczne bardzo rzadko cos wnosza ....jedynie badanie genetyczne ..

Jugoslawa &&&&
A powiem Tobie ze z tym mierzeniem temp i wyjkresami to jest masakra;) niewyznacza dokladnej owulacji! A z interpretacja to ja zawsze wiem tylko tyle czy jest juz po owulacji czy niejest;) i tyle;) sama niewiem po co mierze...chyba juz z przyzwyczajenia;)
Ja zaciskam &&&&&

Anuka to bardzo dobre wiesci kochana! Twoj M napewno poczul sie lepiej z ta wiadomoscia;)

Anula te tabl to dokładnie to co wtedy Tynce pisalm, ze ma jej maż zacząć brac. Znajomy brał i wyniki rewelacja po nich !
Aga Ty sie wez nie denerwuj i idz do lekarza z prawdziwego zdarzenia, bo wsadzić palce i powiedziec, ze masz torbiel to chyba kur** czarodziej potrafi :/
Poza tym dupek na torbiel?
Chyba mu sie pozajączkowało coś. Chyba dupka na wywołanie przepisał, ale tak bez zaglądania do środka to naprawde dobry lekarz! Jasnowidz ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Robilam test negatywny poszlam do lekarza dzis wyczol torbiel na jajniki ;-/( czy to wogule mozliwe ze wyczol( nierobil usg bo niema w gabinecie)) przepisal duphaston i mam zaczac brac i za 2 tygodnie na usg. Tylko niepamietam czy mam go brac przez cale 2 tygodnie czy tylko do momentu az sie okres zacznie :-/ plakac mi sie chce

Xoxo
coś to się kupy nie trzyma :|

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry