• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lux co sie dzieje ? ..

Kruczyca no zmatowiec no to chyba da radę nnawet w jeden dzień .. wiesz to nie musi być jubiler u zlotnika normalnego tez ci zrobi i taniej :)
Aaa priv :)

reklama
Lux co sie dzieje ? ..

Kruczyca no zmatowiec no to chyba da radę nnawet w jeden dzień .. wiesz to nie musi być jubiler u zlotnika normalnego tez ci zrobi i taniej :)
Aaa priv :)
mega duzy ruch, kilka dostaw w kilka dni, plus ciagle jakies tel, mejle, brat u bratowej i wszystko ja robie, ale daje rade :-) :)
wczoraj bylismy u Niuniulki i jest cudowna, księżniczka malutka, bartowa juz lepiej sie czuje

Kryczyca my mieliśmy matowe , a z jakieś pół roku zeszło i tera są normalne zwykłe swiecace ..

Lux mnie to rana czasami na pogode boli , tak rwie to czesto na deszcz ...

Jestem i ja
Od wczoraj głowa nie boli, wiec liczę ze ponownie sie nie rozkula ;)
Przez te pare beznadziejnych dni to nawet połowy witamin nie brałam, bo apetyt zero i nawet o wiesku zapomniałam, juz widze jaka sachara bedzie [emoji16]
Te temp to dla mnie czarna magia [emoji12] ani pol nie rozumiem.
Jula odbrazisz sie, ja tez tak zawsze mowie [emoji3]
Anula moze dołączysz do Jugo i Juli, oj tak, podoba mi sie to [emoji2]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
No właśnie wiem ze mat się sciera, w sumie nic dziwnego. No cóż zobacze może przywykne ;)
Luxi powiedzieli żeby im je odeslac na ich koszt oni to za darmo zrobią. Powiedziałam im ze łaski nie robią ale nie będę odsylac I ryzykowac bo za tydzień mam ślub a skoro przez ponad miesiąc nie umieli zrealizowac zamówienia jak trzeba to wątpię ze im się uda w tydzień i ze jeśli zdecyduje się na matowienie to zwroce się do nich po zwrot tych kosztow tego. Powiedzieli ze dobrze ze nie ma problemu przepraszamy i takie pierdoly ;)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry