Kruczyca
Fanka BB :)
Karola ktoś powinien za to odpowiedzieć bo widać ze to nie przypadek a przez wczesniejsze zdarzenia coś musiała byc nie tak
Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja!! juz lece do Ciebie na obiad!Siemka was nadrobic to jakas masakra
Julia odpocznij od testow ja robie zeby poznac swoj cykl bo swiruje.
Kruczyca piekne obraczki ja mam klasyczne zlote takie mi sie podobaja juz nam sie porysowaly wiec nie dlugo oddamy na polerowanie
Oleczka ja bylam zareczona 5 lat nie spieszylo nam sie rodzice nalegali ale nie zaluje fajnie zona byc u nas nic sie nie zmienilo po slubie
Azylek fajne spodnie
Ness oj tak wekend cudny czas a jak sie czujesz
Lux fajnie ze mala jest cudna jestes ciocia[emoji5] zapierdziel w sklepie wspolczuje
Jugus moje jajniki okropnie bola po inofemie pije 2×1 tak lekarka mi kazala ciekawe jakie beda na usg
Aga moja ginka nie ma usg w gabinecie jest pietro wyzej ale u siebie prywatnie ma a ja chodze na usg do niej do szpitala bo tam pracuje i ma dyzury wiec czesto jestem w szpitalu[emoji5]
Anula jak tam ja nie mierze tempki bo nie jestem systematyczna ale musze zaczac do luteiny ale to nastepnego cyklu zaczne ja lubie sobie pospac
Bum jak tam mala racuchy z bananami super obiad
Oleczka tormentiol dobrze dziala mi lutka uspokaja jajniki nie bola tak wiec czekam az bedzie po owulce bo tak daja popalic
Monisia jak tam sie czujesz jak z ta adopcja podjeliscie decyzje
Karola a ty jak tam sie czujesz?
Uff nadobilam was u mnie ok brak czasu na pisanie internet szwankuje ale czytam was u mnie po staremu gotuje sos z ziemiaczkami i surowka ktora chetna?[emoji5]