• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Karola wow [emoji38] 16 mówisz ... zaraz szybko ci spadnie [emoji38] ja z młodym przytylam prawie 25 a jak wyszłam ze szpitala to już było 15 na minusie prawie a potem samo poszło [emoji4] odpoczywaj póki czas [emoji4]

reklama
Anula, lejesz miód na moje serce[emoji8][emoji8][emoji8] Od razu mi lepiej ze prędzej czy później dodatkowe kilogramy znikną a jak jeszcze się za siebie wezmę to raz dwa.

Judytka, jeszcze trochę i tobie będzie ktoś zazdroscil[emoji6] nie wiem jak długo się starasz ale zobaczysz że kiedyś się uda ( u mnie to trwało 1,5 roku czyli jakieś 20 cs). Może to niewiele w porównaniu z innymi dziewczynami ale zawsze bolało każde niepowodzenie. Najgorszy to jest ten ból psychiczny.

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Bum mimo wszystko trzymam ciągle kciuki [emoji106]

U mnie dziś nadal plamienie, tyle że bardziej w kolorze kawy z mlekiem, ale krew też jest
Oszaleć można [emoji34]

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam na wyjeździe i za bardzo nie było czasu pisać, nadrobić nie dam rady ale pare stron wstecz przeczytałam.
xBum u Ciebie temp prawie taka sama jak u mnie i tez jestem 11 dni po owu, ja testuje dopiero w poniedziałek
wtedy już na 100% się okaże co i jak.

reklama
Mi się chce wyc i już @ , może jakby wszystko było normalnie byłoby inaczej a u mnie 35dc już [emoji17] jakiegoś smuteczka zlapalam ..

wff2krhmvaem9yip.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry