• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No za tydzień o tej porze raczej mnie tu nie będzie ;) a no wykorzystam kawalerskie było to teraz niech się do obowiazkow przyzwyczaja :D
Jugo nie ma co się martwic na zapas, poczekaj do terminu @ i wtedy będziemy się cieszyć :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruszyca a wiesz co.mloda ma plaskostopie , plasko-koslawosc stop, jedna noga minimalnie krotsza, cos tam nietak w kregoslupie...wiedzialam ze jest problem ale nie ze az taki. teraz zmienilismy lekarza bo tamten mnie wkurzal i dzieki bogu!!

Jugoslawa niech Tobie bedzie nadal mamy szanse obie hehe.;)

julia: a czy u dzieciaków to nie można tego jakoś wyrównać? Coś kiedyś mi się obiło o uszy, że właśnie u dzieci można, a później jak już dorastają/dojrzewają to nie tak łatwo. Córcia jeszcze mała, więc macie czas. Mam nadzieję, że zmiana ortopedy wyjdzie wam na dobre i coś zaproponuje.

EDIT: tak mi się przypomniało, właśnie o ortopedzie, jak to koleżanka koleżanki miała problem i chodziła od jednego do drugiego specjalisty, aż w końcu trafiła na odpowiedniego, który jej pomógł. Niektóre specjalności lekarskie to są takie, że albo ktoś ma fach w rękach albo nie :/

Ostatnia edycja:
U mnie po gościach już :)
Ciacho znikło szybko :D

Jugo , Julia nic nie jest stracone czekamy ! :)

Kruczyca oooo za tydzień to już no super ;)

Nie chce mi sie nic , najchetniej bym juz mala spac polozyla ale dopiero 18-sta buuu ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry