Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
....a szkoda... [emoji14][emoji14][emoji14]Carmen hehe mam tak samo , może smakowac najgorzej , ale jak ma pomóc to warto [emoji5]
Nie jednak nie ma takiej możliwości.. Temp spada z 37.06 na 37 , jutro zapewne będzie niżej... [emoji6]
![]()
Czytalam , ze w smaku dobre i zapach tez mają ok.. Ogolbie ja tam takie coś lubię chyba bo bez problemu umie wypić np szalwie, melise , zielona herbatę , rumianek , czystek , wiec moze nie będzie tak , zle [emoji6]....a szkoda... [emoji14][emoji14][emoji14]
A odnosnie ziol Ojca Sroki to wyczytalam,ze nie smakuja najgorzej...ale to wie. Zalezy jak co dla kogo smierdzi i jaki ma ktos stopien wytrzymalosci na smierdzace mieszanki [emoji1][emoji1][emoji1]
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Okolo 10 euro kosztuje jedna paczuszkaCzytalam , ze w smaku dobre i zapach tez mają ok.. Ogolbie ja tam takie coś lubię chyba bo bez problemu umie wypić np szalwie, melise , zielona herbatę , rumianek , czystek , wiec moze nie będzie tak , zle [emoji6]
Moze juz w pon nawet będą , kto wie , wiec wyprobuje [emoji5]
Moj P bedzie pić ze mną , więc bedzie mi razniej [emoji38]
Ogólnie 4 dyszki mnie wyszło za te ziółka a w czwarek do mówię jeszcze dong quai , ale go sie bierze do owu , poczytaj tez o nim , bo ziółka mozna na dwa sposoby brać albo do owu , albo przez 3 miesiące i miesiąc przewy to chyba najkorzystniej [emoji23]
A pytalas w tym zielarskim u Ciebie jaki to koszt?
![]()
przewidywany okres 16.11.u nas ładnie słoneczko swieci ale wiatr mocny wieje
biorę się za jakieś sprzątanie może się rozruszam trochę.jakas kawka i czekoladka na wzmocnienie...