reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie 18dc i tez mam mokro [emoji12] do tego chora jestem i smarcze dalej jak widzę [emoji6] poza tym czuje sie jakbym miała gorączkę a termometr uparcie pokazuje 36,6 [emoji55] i na dole tez rano był spadek temp. chyba kwestia tego, ze osłabiona jestem [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
U mnie dzis 38dc i tez mam mokro haha [emoji23][emoji23]

Ja dziś rano zrobilam 30 krokietow i na obiad z barszczykiem będą [emoji5] a teraz tez leniuchuje w łóżku [emoji2]

wff2krhmvaem9yip.png

@ powinna być 15.11 góra 16.11. Zatestuje moze 14.11 jak mnie @ nie wyprzedzi ;) nie chce wcześniej testować, żeby sie nie stresować i nie doszukiwać cieni jak to mam w zwyczaju [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Bum dawaj mu tu krokieta! [emoji1] ja od rana kabanosy pochłaniam, a tu o takich pysznościach piszesz [emoji6]
Judytka objawów chyba nie mam żadnych. Głowa mi pęka, ale to akurat od kataru i w kościach mnie łamie, jak to przy przeziębieniu [emoji20]

Mnie pieką piersi Ale niewiem czy to nie ma okres widzę ze przeziębienia wszędzie gdzie nie popatrze.u mnie w domu też kaszel oby mnie nie wzięło.muszę się za obiad wziąść a tak mi się nie chcemiłego dnia dziewczyny

agnesis hehe wpadaj to dostaniesz 20 z mięsem i 10 z kapustą i pieczarkami [emoji6]

A ja znów zamówienie z geminni robię i tak myślę co by przydatnego zamówić [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Ty normalnie jestes uzalezniona od.neta jak ja [emoji23][emoji23]
Tu dzis od nocy pada wiec na pewno bede potem spala.
Ja 14 mam mniec okres . Objawow tez nie ma, poza odzywajacym sie niekiedy jajcem. Ale to jak co cykl. Wiec bim ja tez sie ciesze,ze bedziemy razem pily. Oczywiscie jezeli mama mi szybko.wysle

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Carmen kto ja ? Nieeee [emoji23]
Musze tego donga zamówić a przy okazji znów dodalam 5 testow i potem ibo witaminki do małej , octanisept bo moj P go chyba pije wiecznie nie ma [emoji14]
A ile idzie do Ciebie taka wysylka z PL?

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry