• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry laseczki :)

U mnie dziś znów brzydka pogoda , mała matce dziś dała pospać do 9 , więc się wyspałam :D

Lux no to fajnie , że Ci tak szybko zleciało u mnie teraz się się dłuży i dłuży ...

Jugo no chyba tak ;)
Wyślę ci na priv , Olciaa mi wysłała go , tylko ja robiłam na biszkoptach :D

A u mnie na obiad dziś rolada wieprzowa , kluski , sos i czerwona kapusta zasmażana :)

A śluzu dzisiaj u mnie tyle gęstego , rozciągliwego śluzu , że masakra ! taki pół na pół jest kolorystycznie :unsure:

reklama
Dzień dobry laseczki :)

U mnie dziś znów brzydka pogoda , mała matce dziś dała pospać do 9 , więc się wyspałam :D

Lux no to fajnie , że Ci tak szybko zleciało u mnie teraz się się dłuży i dłuży ...

Jugo no chyba tak ;)
Wyślę ci na priv , Olciaa mi wysłała go , tylko ja robiłam na biszkoptach :D

A u mnie na obiad dziś rolada wieprzowa , kluski , sos i czerwona kapusta zasmażana :)

A śluzu dzisiaj u mnie tyle gęstego , rozciągliwego śluzu , że masakra ! taki pół na pół jest kolorystycznie :unsure:
ktory masz dc?

Jugo u nas tez pogoda kiepska:/
Jedziemy po obiadku na basen niech mloda cwiczy;)
Ja na obiad mam filety z ryby, surowke z brokulami i ziemniaczki;)

Xbum to luksus normalnie mialas dzis;)
Ciekawe co sie dzieje z tym twoim sluzem!

Lux 31 , 1 dzień spóźnienia @ już ma ...

Jugo on miał 11mm a zanim by miał pęknąć to wydaje mi się , że jeszcze trochę a trochę , więc nawet nie myślę , że to owulacja mogła być ...
Ciekawe czy mi obejrzy we wtorek co z tym pęcherzykiem ...

Wiecie ja to chyba bym wolała , jeszcze przez max pół roku nie zajść w ciąże a niech to wszystko się ureguluje bo człowiek świruje ...

Lux 31 , 1 dzień spóźnienia @ już ma ...

Jugo on miał 11mm a zanim by miał pęknąć to wydaje mi się , że jeszcze trochę a trochę , więc nawet nie myślę , że to owulacja mogła być ...
Ciekawe czy mi obejrzy we wtorek co z tym pęcherzykiem ...

Wiecie ja to chyba bym wolała , jeszcze przez max pół roku nie zajść w ciąże a niech to wszystko się ureguluje bo człowiek świruje ...
no bo takie cykle moga wykonczyc czlowieka...bo nie wiesz na czym stoisz

julia: też chętnie bym poszła na basen ;) Udanego wypadu wam życzę :) Też pyszny obiadek u ciebie :)

xbum: a bzykanko było? Bo czasem po jest dużo śluzu takiego co przypomina płodny a związany jest z podnieceniem. Mam nadzieję, że obejrzy ci ten jajnik.

Jugo ta haha w piątek :D więc nie wiem czy tak długo to by się mogło wszystko utrzymać ....

Lux idzie dostać pierdolca idzie , co miesiąc czekasz jak na jakieś quwa zbawienie ...

reklama
Xbum to idziesz na podgladanie we wtorek? To moze cos sie wyjasni;) no mam nadzieje ze Uda sie Tobie wyregulowac ten cykl;)

Jugo ja zostane na trybunach;)
Czuje sie okresowo @ wiec niechce dostac na basenia haha jiebede ryzykowac haha;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry