• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Zrobie tescik zrobie...moze jutro juz dojda te internetowe bo wzielam te bardzo czule..
Ale wiecie co musze wam sie przyznac ze sie.boje dwoch rzeczy [emoji26] raz ze wyszla reakchareakcja a dwa ze w poniedzialek dostane malpe.......

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Carmen Ty masz termin @ na poniedziałek? Weź powtórz test jutro, jak cos Ci wyjdzie to ja tez zrobie [emoji23][emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Cholero jedna kusisz [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Ziółka też są już zaraz będziemy mieszać ha [emoji5]

No ja tam kciukam za was ! [emoji8][emoji110]

Zobacz załącznik 781796

wff2krhmvaem9yip.png
Bum jak mi sie nie powiedzie to tez bede te pysznosci pila

tak myślałam ;), to mieszaj zielarko :D
ja idę na 14 do GP po receptę na clexane i tutaj potwierdzają ciążę przez test ciążowy wykonany u nich w przychodni :D, chyba się zleję do tego czasu, bo sikać mi się chce średnio co 20 minut, a przecież nie dam takiego rozcieńczonego :/
To 3 mam kciukole [emoji254][emoji254]

wróciłam :), nawet testu mi nie kazał robić. Wytłumaczyłam mu co i jak , opisał jakie leki biorę itp. Przepisał mi recepty nawet na to co nie chciałam i kazał mi dużo odpoczywać, życzył powodzenia i się rozstaliśmy. Bardzo miły Irlandczyk i mówił jak człowiek :D, bo tak się stresowałam, że go nie zrozumiem.

Za 30 ampułek clexanu dałam 2,5e więc jestem w 7 niebie :)

Tęczowa refundacja Cie objęła, chyba taniej niż w PL[emoji12] ale, ze testu nie kazał robić, a Ty tyle mocz trzymałas [emoji23]
Mnie cos głowa rozbolała. Stwierdziłam, ze chyba magnezu mi brakuje i zjadłam pół słoika nutelli [emoji28] każda wymówka jest dobra [emoji39]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Agnesis objeła mnie refundacja, bo mam kartę medyczną ;), ale myślałam, ze za każde opakowanie będę płacić po 2,5 e, a tu chodzi o to, ze było na jednej recepcie :D
co do moczu to ze stresu zapomniałam, ze mi się sikać chciało :D

Agnesis objeła mnie refundacja, bo mam kartę medyczną ;), ale myślałam, ze za każde opakowanie będę płacić po 2,5 e, a tu chodzi o to, ze było na jednej recepcie :D
co do moczu to ze stresu zapomniałam, ze mi się sikać chciało :D

Haha
A to dobre, jak na jednej rp to płacisz jakby jeden ryczałt. Ciekawe [emoji6] najważniejsze, ze masz wszystko czego Ci trzeba. A teraz leż i odpoczywaj [emoji4]

reklama
Tęczowa refundacja Cie objęła, chyba taniej niż w PL[emoji12] ale, ze testu nie kazał robić, a Ty tyle mocz trzymałas [emoji23]
Mnie cos głowa rozbolała. Stwierdziłam, ze chyba magnezu mi brakuje i zjadłam pół słoika nutelli [emoji28] każda wymówka jest dobra [emoji39]

O jaaa! Daj trochę mi też brakuje! :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry