• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć dziewczyny witam się po powrocie z Warszawy , było bardzo fajnie romantycznie szkoda tylko ze oczywiście miałam @ :-( , pogoda tez cudowna nie była ale ogólnie było super.... teraz juz odebrałam dzieciaki od teściów i wracam do codziennych obowiązków i jutro znowu do pracy na 6 rano .Nadrabianie was graniczy z cudem ale to fajnie ze człowiek może sie wyżalić w gronie w którym zostanie zrozumiany ze robi albo test wczesnie , betę itd.

Kurczyła- śliczne obrączki jeszcze tylko 6 dni łał
Tynka- zdrówka życzę , herbatka , łóżeczko i odpoczywać
Xbox- ciacho napewno było pycha jak nic nie zostało, tez mam ochotę a piekarnik mi nie działa :(, trzymam &&&& oby @ sie juz nie pojawiła .
Nessi- zdrówka Tobie rownież , mi przeziębienie najszczęście odchodzi
Mam juz dość tej pogody czekam na cieplutka wiosnę
..... Miłego wieczora dziewczyny........

reklama
My przed chwilą wróciliśmy z niedzielnego spaceru. O mamo! Jak zimno! Wiosna wracaj!

kruczyca: co nie dasz rady, co nie dasz rady ;) Ja też lubię planować.

nati: cieszę się, że wypad się udał :)

julia: jak tam wypad na basen? Na widowni też może być fajnie. Z góry widać lepiej :D

xbum: my najpierw drzemka, a potem obiad i spacer. Dopiero wróciliśmy.

lux: my też dzisiaj drzemkę zaliczyliśmy. Współczuję wam tych sąsiadów :/ A coś będziecie z nimi działać?

My przed chwilą wróciliśmy z niedzielnego spaceru. O mamo! Jak zimno! Wiosna wracaj!

kruczyca: co nie dasz rady, co nie dasz rady ;) Ja też lubię planować.

nati: cieszę się, że wypad się udał :)

julia: jak tam wypad na basen? Na widowni też może być fajnie. Z góry widać lepiej :D

xbum: my najpierw drzemka, a potem obiad i spacer. Dopiero wróciliśmy.

lux: my też dzisiaj drzemkę zaliczyliśmy. Współczuję wam tych sąsiadów :/ A coś będziecie z nimi działać?
chce z nim pogadac, jak bedzie trzezwy, bo wczoraj se ostro dam dali, a tam jest male dziecko przeciez

Lux no to jak odespaliście to teraz wy czadu w nocy dajcie :D
a sąsiadów masz takich jak ja , masakra patologia 100% .

Nati super , że się podobało , no tylko ta @ nie potrzebnie tam była z Wami ..
a kiedy nastepępna @ wpiszę do tabelki ;) ?
eeee tam u mnie @ na bank przyjdzie , tylko z opóźnieniem :D , jak nie będzie do 42 dc to sobie test
dopiero zrobię :P
Ciacho już zjedzone a to bez pieczenia akurat było takie na zimno :)

Jugo no u nas też się zimno zrobiło , a tak pięknie było i gdzie to :rolleyes2:
kurczę zaraz Ci ten przepis wyslę po zapomniałam :P

Julia ale @ nie przyszła ? :)

Ciekawe o której jutro badania mi przyjdą na maila na banko po 17-stej buuu :growl:
P mi odbierze wcześniej , ale prosto do pracy jedzie nie będzie się wracał bo ma na druga zmianę ...

Nati fajnie tak odpoczac czasami od dzieci;) ja namawiam M na wyjazd do spa na wekeend ale narazie ciezko namowic sknere hihi.

Xbum wpisz mi termin @ na 12.04 ;)
Nie narazie nic nieprzyszlo, zobaczymu jutro z rana;)
Ja jestem juz gotowa do boju na kolejny cykl![emoji4][emoji4]
Dowiesz napewno sie cos na wizycie wtorek;)

Lux no to jak odespaliście to teraz wy czadu w nocy dajcie :D
a sąsiadów masz takich jak ja , masakra patologia 100% .

Nati super , że się podobało , no tylko ta @ nie potrzebnie tam była z Wami ..
a kiedy nastepępna @ wpiszę do tabelki ;) ?
eeee tam u mnie @ na bank przyjdzie , tylko z opóźnieniem :D , jak nie będzie do 42 dc to sobie test
dopiero zrobię :p
Ciacho już zjedzone a to bez pieczenia akurat było takie na zimno :)

Jugo no u nas też się zimno zrobiło , a tak pięknie było i gdzie to :rolleyes2:
kurczę zaraz Ci ten przepis wyslę po zapomniałam :p

Julia ale @ nie przyszła ? :)

Ciekawe o której jutro badania mi przyjdą na maila na banko po 17-stej buuu :growl:
P mi odbierze wcześniej , ale prosto do pracy jedzie nie będzie się wracał bo ma na druga zmianę ...
hhm normalni ludzie, spacerki z dzieckiem, dzien dobry itd, ale wlasnie czesto tam jest za glosno, mam dosc juz naprawde

Julia ok , u siebie juz tabelke zmieniłam , Nati poda to zmienie tu bo trochę roboty przy tym potem jest :P
no czegoś na pewno się dowiem , muszę bo w wieku 22 lat osiwieje :D

A bez małej też by nam się przydał jakiś wypad lub choćby nawet wspólny wieczór , mała bez problemu juz chyba 2 trzy razy została u szwagierki i raz u babci ale ja za każdym razem wyje i nie umie się cieszyć , ciągle myśle czy wszystko ok , czy co a z samego rano to zawsze mojemu idziemy już po małą ...
Może kiedyś się naucze :)

Lux no moi też wyglądają normalnie , ogólnie mają czwórkę dzieci zawsze Dzień Dobry , ale co za drzwiami z mieszkania się dzieje to masakra inni ludzie ...

reklama
Julia ok , u siebie juz tabelke zmieniłam , Nati poda to zmienie tu bo trochę roboty przy tym potem jest :p
no czegoś na pewno się dowiem , muszę bo w wieku 22 lat osiwieje :D

A bez małej też by nam się przydał jakiś wypad lub choćby nawet wspólny wieczór , mała bez problemu juz chyba 2 trzy razy została u szwagierki i raz u babci ale ja za każdym razem wyje i nie umie się cieszyć , ciągle myśle czy wszystko ok , czy co a z samego rano to zawsze mojemu idziemy już po małą ...
Może kiedyś się naucze :)

Lux no moi też wyglądają normalnie , ogólnie mają czwórkę dzieci zawsze Dzień Dobry , ale co za drzwiami z mieszkania się dzieje to masakra inni ludzie ...
u nas sluchac tych w lazience mocno, kiedys pokazal jak "kocha" zone, nie napisze jakich slow uzyl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry