• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum ciesze sie, ze w koncu rusze z miejsca bo tu jestem w czaenej doopie [emoji6] i lecze sie na wlasna reke. A ty nie myslalas zeby zaczac brac Acard? Chyba, ze juz probowalas z Acardem i tez sie nie udalo. Ja przy starankach napewno zaryzykuje.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mum nie myślałam i na razie myśleć nie będę trzymam się ziółek [emoji4]

Tylko myślę , bo pisze , ze je przed spaniem brać a ja spać chodze późno , co je mam w nocy parzyc ? [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum ciesze sie, ze w koncu rusze z miejsca bo tu jestem w czaenej doopie [emoji6] i lecze sie na wlasna reke. A ty nie myslalas zeby zaczac brac Acard? Chyba, ze juz probowalas z Acardem i tez sie nie udalo. Ja przy starankach napewno zaryzykuje.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

W cyklu, w którym udało mi sie zajść brałam kwas foliowy, wit. E acard i luteinę. Udało sie na krótko niestety, ale przynajmniej zaszłam. Pózniej brałam i acard i wit E i formy metylowe kwasu foliowego i luteinę i nic. Boje sie ze w czasie zabiegu cos mi popsuli tam na dole [emoji46]

W ogóle witam porannie [emoji4]
Wczoraj jak mówiłam, tak zasnęłam od razu i obudziłam sie dzis o 6 [emoji12]
Młodego chyba zostawię w domu do końca tygodnia już, bo jakis niewyraźny był i w ogóle twierdzi, ze kolega mu dokucza, a on dostał przez to uwagę, nie wiem ile w tym prawdy. Ale dowiem sie w poniedziałek. Póki co zobaczę czy on chory nie jest, bo wyglada marnie [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

agnesis ja tam ci życzę w tym cyklu II [emoji8][emoji123]

wff2krhmvaem9yip.png

Tez bym chciała sobie życzyć, ale objawów jakichkolwiek brak [emoji55]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Carmen dla mnie rozszyfrowanie wynikow to czasem czarna magia hehe [emoji4]

Ja wycieram podłoge , mała jeszcze lobuzuje , wiec od 23 będę odpoczywać [emoji5]

Czemu jak się ma @ to się kuzwa bzykac chce [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png
Tez mnie sie ostatnio bzykac chcialo z.okresem[emoji1][emoji1][emoji1] az dziwne to u mnie [emoji23]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

I tez witam sie porannie,zasnelam po 21 i spalam az do 7
Zaraz zaprowadze mala do przedszkola i ide do centrum,zeby nie myslec o wczorajszej sytuacji (choc i tak wiem dostane @ )
Dam sobie palca obciac [emoji1][emoji1]

Carmen miałaś testa robić [emoji6]

A pierdo...nie robie[emoji23][emoji23] jakos nie czuje sie ciazowo (poza cyckami i skurczami na dole ) takie bole mam zawsze na malpe.
Test mam tylko 25 i nic nie wyszlo wiec zaczynam myslec ze to jednak falszywy alarm.

Carmen ok, rozumiem. Ja mam mega ochotę na sexy, rano, wieczorem, wiec to chyba tez na @ [emoji12]
Temperatura tez sie wacha jak głupia, raz w górę, raz w dół [emoji50]
1478674915-2gfky5.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry