• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzol ja już mam myśli, ze jutro zrobie, a po południu pojadę do rossmanna po kolejne [emoji23] po prostu nie mogę mieć testów w domu, bo gdziekolwiek ich nie schowam to mnie ciągnie [emoji12]
Do wczoraj była promocja na te facelle ciążowe, moze na owulacyjne zrobią w końcu promocje, to bardziej by mnie skusiło [emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

W sumie to nawet bym wytrzymała z testowaniem do niedzieli, ale tak mi sie chce bzykać. A jak bym była w ciazy to nie będziemy sie na początku sexic żeby nic nie popsuć [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Dzol haha zaproponuje mojemu, na pewno bedzie w niebo wzięty [emoji12]
Co nie zmienia faktu, ze mi sie tez chce bardzo [emoji12]

Ostatnia edycja:
Witam z rana :)

Ja już po kawce , syn w przedszkolu , a Nadia zaraz do szkoły i ja jadę na usg.

Wiem jak to jest z tymi testami ... nawet jak są schowane głęboko to mówią ... zrób mnie zrób mnie , ja nie umiałam się powstrzymać . Zobaczycie doczekacie się pięknych kresek

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry .... co w trawie piszczy ?[emoji38]

Musze nadrobić .....

U mnie już rano śnieg z deszczem przyatakował[emoji300][emoji98]

Kawka ??[emoji477]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Dzien doberek [emoji182]
moze teraz uda mi sie wkrecic w watek hihi

Anula ja chetnie napije sie kawki...jak zawsze ;)

Nawet nie mowcie o sniegu...na sama mysl mi slabo.Wczoraj wyszlam na spacer a bylo zimno ze uszy zamarzaly i dziec mi odstawil po niecalych 30 min taki repertuar ze biegiem do domu lecialam a w domu cieplo i dziecko odrazu inne

reklama
Nati zapomniałam napisać, ze cieszę sie ogromnie, ze badania wyszły dobrze :) będziesz mieć następnego superfaceta w domu [emoji1]
No i dlatego miałam kupić test dopiero jutro, żeby mnie nie kusił za szybko [emoji23] co prawda ostatnio test mi wyszedł w 24dc, a jutro 24dc i już myśl w głowie świta [emoji6]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry