• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka moze sie wchłonął [emoji4] tak byłoby najlepiej [emoji4]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Dziewczyny, masakra jakaś. Mój dziec na dzień dzisiejszy ma
4 100[emoji33][emoji33][emoji33]
Poza tym szokiem to w sumie ok. Szyjka się skróciła do 1,5 CM a nawet mam już rozwarcie na 2 cm. No i jak sama powiedziała Pani dr my się już nie widzimy mam nadzieję na następnej wizycie[emoji12]

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]
My też czekamy "Syneczku " [emoji41]

Karola no i wiesz ,jakbyś juz nie zdążyła zajrzeć to pamiętaj ze jesteśmy z tobą noo i życzę najpiękniejszego spotkania z syneczkiem juz po tej drugiej stronie brzucha [emoji38] i zajrzyj do Nas z info i foto malucha [emoji4]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Majka moze sie wchłonął [emoji4] tak byłoby najlepiej [emoji4]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Powiem Ci że nie wykluczam takiej opcji! Miałabym na prawdę szczęście i na to liczę :D

Hej kochane moje:-)

Niestety w całości was nie nadrobie ech, a poza tym co przeczytam, to i tak zapomnę co komu odpisać o.

Karola o ja ale klocuś z synka. Ciekawe ile faktycznie będzie ważył :-) trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. Zazdroszczę Ci już tej końcówki.

Artemida bardzo mi przykro:-( nie wiem sama co napisać. Oby mąż szybko coś znalazł.

Bum co tam u ciebie? Okresu chyba dostałaś com?

Tęczowa gratuluję z całego serca. Pewnie jesteś obstawiona lekami? Trzymam kciuki, uda się ! Gratuluję również pozostałym nowym ciężarnym :-) super jest oglądać pozytywne teściki

Majka czytałam o krwiaku i to jest jakaś plaga we wczesnych ciążach. Najważniejsze że dziecko rośnie i serduszko pięknie bije. Krwiak się będzie powolutku opróżniał i wchłaniał zobaczysz.

Nessi, Anula i reszta staraczek buziaczki i przesyłam fluidki ciążowe :-)
Zaraz nadrobie co tam więcej u was słychać.
Hey brzuszku [emoji38] Lubie jak wszystkie wpadaja tu ....

a tak swoją drogą ,która pamięta Miss ze staraczek 2014 ,ta ma pozdrowionka [emoji41]

Artemida ozesz .... ale uszy do góry ... facet zaraz coś zorganizuje-zobaczysz [emoji5]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Majka serduszko bije i będzie biło, nie ma innej opcji. W pracy niedawno rodziła dziewczyna, która 3 razy wracała do nas na oddział, bo dosłownie lała jej się krew po nogach i co, ma teraz piękną zdrową córkę. Dużo leż i myśl pozytywnie, a krwiak będzie się wchlaniał, bo zaczyna się tworzyć łożysko.

Anula ja to zawsze będę do was wracać. Mam wielki sentyment do tego wątku :-) i już postanowione. Od 1 grudnia idę na l4.

Dziewczyny takie pytanie. Patrzę na wkładke a tam trochę brązowego plamienia. Myślicie że to może być od gmerania pani dr? Bo tak wogole to czuję się dobrze a samo badanie było dość bolesne...

Bo troszkę się zmartwilam. Narazie to tylko brązowe jest więc trochę sobie poleżę i zobaczymy czy przejdzie.

reklama
Uspokoiłaś mnie Tyneczko... Też tak myślałam ale wolę jak mnie ktoś utwierdzi. Tym bardziej że ja nigdy plamien po badaniu ginekologicznym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry