• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kruczyca coś mi nie gra i tyle ..
Quwa ja mam taki zeszyt i wszystko notuje co i jak w danym dniu cyklu :D jak mu go we wtorek zaniose to pomysli , ze ja jakaś wariatka[emoji14]Urojen na bank nie mam , wiec musi buc cos nie hallo ..
W ogole postanowiłam , ze jak jutro bedzie ladna pogoda to sobie sama te wyniki ponade odebrać , zeby jak najszybciej je miec przed oczami a potem do mojej mamy wejde bo to 5min od niej ooo taki mam plan :D
Chociaż wyniki będą po 17stej na mailu , to jednak nie to samo co papierek :D

Dzień dobry w poniedziałek ;)

xbum: masz rację, co na papierze to na papierze :) To, że notujesz na pewno ci się przyda i zawsze można wrócić i coś wyjaśnić. A może lekarzowi się głupio zrobi i nagle olśnienia dostanie? :D

Dziewczyny jak się wam nowy tydzień zaczyna? Anula, Luska, Lux, Moniusia, Nati, Oleczka, Kruczyca, Nessi, Julia, Azylek, Migduch, Tynka, Karola, Tęczowa - meldować się co i jak :D Co tam u was w trawie piszczy :)

U mnie do @ pozostały 3 dni i myślę, że przyjdzie. Jak miałabym porównać swoje samopoczucie do tego, które miałam to wcześniej czułam się bardziej ciążowo niż teraz :D Kolejny cykl to nowa szansa. Oczywiście dopóki nie ma @ to wierzę ;)

Dzień dobry w poniedziałek ;)

xbum: masz rację, co na papierze to na papierze :) To, że notujesz na pewno ci się przyda i zawsze można wrócić i coś wyjaśnić. A może lekarzowi się głupio zrobi i nagle olśnienia dostanie? :D

Dziewczyny jak się wam nowy tydzień zaczyna? Anula, Luska, Lux, Moniusia, Nati, Oleczka, Kruczyca, Nessi, Julia, Azylek, Migduch, Tynka, Karola, Tęczowa - meldować się co i jak :D Co tam u was w trawie piszczy :)

U mnie do @ pozostały 3 dni i myślę, że przyjdzie. Jak miałabym porównać swoje samopoczucie do tego, które miałam to wcześniej czułam się bardziej ciążowo niż teraz :D Kolejny cykl to nowa szansa. Oczywiście dopóki nie ma @ to wierzę ;)
ja znow niewyspana, kncze jesc sniadanko...u Ciebie trzy dni do @ a u mnie 6 dni

KWIECIEŃ:
11.04: Xbum - wyniki badań hormonalnych

12.04: Xbum - wizyta u ginekologa
14.04: Azylek - wizyta u ginekologa
14.04: Luska - monitoring
14.04: Nessi - wizyta u ginekologa
15.04: Luska - wizyta u ginekologa
16.04: Kruczyca - ślub
16.04: Luska - monitoring
16.04: Xbum - prolaktyna
18.04: Azylek - endokrynolog
18.04: Xbum - wizyta u ginekologa
19.04: Tęczowa - wizyta i scan
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: USG dzieciątka

Kogoś pominęłam?

reklama
Hej;)

Jugo melduje sie;)
Ja coraz bardziej okresowo sie czuje takze wiesz , @ za rogiem;)
Zaraz wstajemy i mloda do szkoly wioze...
Kurde niemam pomyslu na obiad dzis:/
Niewiem cz nie tortille zrobic szybko bez grzebania za duzego!

Milego dnia i ciezaroweczki moglyby napusac;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry