• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka nie wiem co myslec, bo pierwsze bole owulacyjne mialam w 13 dc i wtedy test tez byl + (takze myslalam ze owu byla w 14 dc )
Teraz po 10-ciu dniach tj. 23-go dnia cyklu kolejny ciemny pozytyw na owu...
Wiem,ze pco plata figle ale wtedy mialam bole i teraz tez je mam, a praktycznie od dwoch tygodni....
Jedno jest pewne ze przewalilam 25 euro na progesteron [emoji34] no ale trudno ...
Jezeli owu teraz byla czy kiedy tam to mam nadzieje ze cos cholera wypali....

Aha jeszcze jedno [emoji51][emoji51] dzis jest trzeci dzien, jak 3 razy na dzien pije ziolka na progesteron wiec moze jeszcze nic straconego

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
To jest jak ruletka. Ja mierzylam temperaturę, robiłam testy, miałam objawy a itak nie jestem pewna kiedy była owulacja a ty masz jeszcze bardziej utrudniona sprawę. Kiedy zamierzasz testować?

reklama
Witajcie,

U mnie @ się wreszcie rozchulała także mam dziś 1 dc
Owulacje teoretycznie powinnam mieć koło 23.11 więc po 20-tym pójdę do ginki
Następną @ mam na 7.12

Postaram się nadrobić później
Bo dopiero wstałyśmy [emoji16]
Dzień paskudny więc zostajemy w domu zwłaszca że obie z córką jesteśmy chore [emoji37]

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

Hejka my mamy dzisiaj gości , ale od rana coś mnie głowa boli...

Dzol do mnie też na obiad brat z dziewczyna przyjeżdża i moja mama ma wpaść ...

Carmen to jak owu była w 23dc to @ powinna przyjść w 37dc a ty chyba takich cykli nie masz co?

agnesis a ty jak tam ? Jak się czujesz? [emoji4]

Carmem a do kiedy się pije te ziółka na prg?

Zuza oby !

Mania u nas też pogoda mega pskudna i zimnooo...

wff2krhmvaem9yip.png

Nie testuje. W poniedziałek/wtorek powinna być @, a we wtorek przyjdą tez testy z gemini wiec jak @ jeszcze nie bedzie to wtedy zatestuje. Na razie nie ma po co [emoji6]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Hejka my mamy dzisiaj gości , ale od rana coś mnie głowa boli...

Dzol do mnie też na obiad brat z dziewczyna przyjeżdża i moja mama ma wpaść ...

Carmen to jak owu była w 23dc to @ powinna przyjść w 37dc a ty chyba takich cykli nie masz co?

agnesis a ty jak tam ? Jak się czujesz? [emoji4]

Carmem a do kiedy się pije te ziółka na prg?

Zuza oby !

Mania u nas też pogoda mega pskudna i zimnooo...

wff2krhmvaem9yip.png
No wlasnie to jest to.
Cykli nie mam dlugich zawsze regularnie co 28 [emoji51][emoji51][emoji51] (zreszta zawsze jest ten pierwszy raz wiec moze sie wydluza.....oby nie [emoji1][emoji1] )
A ziolka pije sie owu tzn w drugiej fazie cyklu.
Dlatego mysle,ze moze jeszcze cos zdzialam [emoji51][emoji51]
A od wczoraj doslownie mi kremowy bardzo wodnisty sluz leci, wczoraj jak wstalam z kanapy to az pomyslalam : Jezu chyba sie poszczalam ahahahhaaa a to byl wlasnie taki sluz...moze to po ziolkach [emoji23]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry