• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No tak,sen to podstawa.
Mojej to nigdy nikt nie zabral na noc. No comment
Jak jestem w pl to moja mama staje na glowie przy mojej malej, wszystko dla niej zrobi,ze ja w ogole nie odczuje ze mam dziecko a tutaj to takiej euforii w stosunku co do niej to nie ma...

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Carmen a ty tam kogo masz teściów?
No moją mi siostra od P zabrała już parę razy i moja mama ... Teściowa miała ją raz to panikowala i dzwoniła , se wszystkim....
Ale mi tak smutno bez niej , cisza w domu , ze zaraz kotos ci za uchem nie krzyknie hehe [emoji23][emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Widać, ze dzis wolne, wszyscy leniuchują i cisza na forum [emoji2]
My byliśmy na turnieju piłki nożnej z siostrzeńcem S, wyjechaliśmy po 8 a niedawno wróciliśmy [emoji50][emoji16] oczywiście młody nie mógł jechać z nami, bo chory, a chciałam bo myślałam ze moze sie zarazi i tez bedzie chciał trenować [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Widzę już lekko zabarwiony sluz i mam mdłości czyli @ przyjdzie znow przed czasem [emoji53] kolejny cykl bedzie z dodatkiem progesteronu [emoji12][emoji16]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Carmen, nie, ja nie sam rady systematycznie tego parzyć i pic :P a tak wg to jakie to zioła?

reklama
Cisza , cisza ... Ja odpoczywam a jednak @ poszła , więc może coś dziś bedzie hehe a jutro zapewne znów się @ przywali [emoji23][emoji23]

Zamówiłam sobie buty, ciekawe czy będą takie jak na fotce [emoji23][emoji23]
wff2krhmvaem9yip.png

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry