• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmwn jeszcze troszkę i będziemy kochana [emoji11]

Tynka myślisz , że mały zostanie małym? [emoji41]

wff2krhmvaem9yip.png

Chyba odleżyn dzis dostanę [emoji28] nic mi sie nie chce [emoji55]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Bum tez w to wierze,ze i na NAS kolej przyjdzie.
Ja ledwo mala co zaprowadzilam do przedszkola, poszlam kupic podpaski , wrocilam i sie obzarlam jak swinia i poszlam spac w taki kryzys wpadlam. . Moglam bym isc dalej spac, nie dosc ze przez pogode to i z desperacji

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum tez w to wierze,ze i na NAS kolej przyjdzie.
Ja ledwo mala co zaprowadzilam do przedszkola, poszlam kupic podpaski , wrocilam i sie obzarlam jak swinia i poszlam spac w taki kryzys wpadlam. . Moglam bym isc dalej spac, nie dosc ze przez pogode to i z desperacji

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mogłabym spać i spać [emoji932]
A tyle rzeczy mam do zrobienia [emoji50] moze jakieś krasnoludki przyjdą i zrobią [emoji39]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Doczekacie się dziewczyny. Ja też czekałam na to szczęście 15 miesięcy :-)
Bum już trzy razy usłyszałam, że chłopczyk, więc mam nadzieję, że już tak zostanie:-) jak na połówkowym usg też to usłyszę to już chyba nie ma innej opcji he he

Majka na usg prenatalnym w 12+0 po raz pierwszy mi lekarz powiedział że dziecko ewidentnie chce być chłopcem. Potem w pracy mi znajomy gin robił usg w 14+6 i też powiedział, że chłopczyk. No i teraz w 16+0 jak mi mój prowadzący robił usg to powiedział, że siusiak jest.

reklama
Majka na usg prenatalnym w 12+0 po raz pierwszy mi lekarz powiedział że dziecko ewidentnie chce być chłopcem. Potem w pracy mi znajomy gin robił usg w 14+6 i też powiedział, że chłopczyk. No i teraz w 16+0 jak mi mój prowadzący robił usg to powiedział, że siusiak jest.
O jeny! To może jeżeli będzie chłopak to też się już dowiem! Bo co do dziewczynek lekarze są bardziej ostrożni, nie pewni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry