• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum ja nie wiem po co je kupiłam [emoji23] i tak sie bzykamy prawie codziennie, co drugi dzien, zależy jak nas najdzie, dopiero po owu rzadziej i moze to tez błąd, w razie jakby sie owu przesunęła. A tak potestuje bo lubie [emoji23] a bzykać mi sie już chce [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agnesis no nam tez w tym cyklu cos się chce , ze normalnie czasem codziennie, co drugi dzień , nawet 2x dziennie jest [emoji38] ale ewudentnie po owu już mi sie nie chce [emoji23][emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

No nie chce wyjść. Dziś przypada 39+5, także jeszcze ma dwa dni.

Bum, ja się CC boję jak diabeł swieconej wody. Z tego powodu zaczynam mieć jakąś depreche. Ostatnio to tylko chodzę i płacze.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Mania ale już zdrowe jesteście?

Karola i co ten twoj synus nie wychodzi?
Moja kuzynka wczoraj urodziła corcie [emoji171] po 10 godzinach , 7cm rozwarcia było cięcie...
A termin miała na 9 listopada.

wff2krhmvaem9yip.png
Młoda na szczęście przeszła łagodnie dosyć, jedną noc mi 3 razy zwymiotowała i rano już było ok

Ja nie wymiotowałam ale za to dało mi po jelitach fest [emoji17][emoji34]
Młoda ozdrowiała po kilku godzinach a ja się męczę dziś 4 dzień choć w porównaniu z tym co było w piątek to dziś lajcik

"Nie pragnę wiele. Chciałabym tylko, by tym razem się udało. Tak dla odmiany."

No nie chce wyjść. Dziś przypada 39+5, także jeszcze ma dwa dni.

Bum, ja się CC boję jak diabeł swieconej wody. Z tego powodu zaczynam mieć jakąś depreche. Ostatnio to tylko chodzę i płacze.

Albo 2 tygodnie i 2 dni. Ja z córką miałam termin na 27.05 i dopiero 10.06. Za drugim podejściem z oksytocyną szczęśliwie udało się wywołać poród. głowa do góry ;)

karola a ja ci powiem tak .
Jakhym rodziła sn to chyba bym nie chciała cc , ale miałam cc i przy drugim dziecku tez bym chciała cc mimo , ze przechodzilam zle [emoji6] ale będzie dobrze po porodzie jest inne myślenie [emoji4]

Iszlej ja nie pomoge bo mi same pękały... A co się dzieje ? Bylas u gina i co pęcherzyki nie pękają? Ty bierzesz clo?

Mania to zdrowiej szybko ! [emoji4]

No mi wywoływali najpierw foleyem - rozwarcie na 4 cm , ale nawet nie czuła jakiś tam skurczy. Oxy nie zadziała zero skurczy .
No i w połowie oxy mi małej tętno spadało wiec szybka cc i u małej wody krwiste..

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Albo 2 tygodnie i 2 dni. Ja z córką miałam termin na 27.05 i dopiero 10.06. Za drugim podejściem z oksytocyną szczęśliwie udało się wywołać poród. głowa do góry ;)
Wiem że jeszcze mogę przenosić 2 tygodnie. Oczywiście wszystko wskazywało na wcześniejszy poród a tu klops.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry