Luxuorius
Moderatorka
moj to by zabil za zupe, ja taki duzy gar gotuje zawszeKuźde jak ja bym chciała zupę ugotować na dwa dni przynajmniej ...
Mój chudzielec to zupą się nie umie najeść i zje caly gar jak by jakiego tasiemca miał![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moj to by zabil za zupe, ja taki duzy gar gotuje zawszeKuźde jak ja bym chciała zupę ugotować na dwa dni przynajmniej ...
Mój chudzielec to zupą się nie umie najeść i zje caly gar jak by jakiego tasiemca miał![]()
to może z tym testem to zbyt szybko co ? bo kiedy owu mogła być?Nie sadze bum ze sie pojawi termin na czwartek ale owulka byla pozna wiec bedzie znow ponad 30 dni
Jutro 28 dc wiec 10 dni po owulceTynka mi po miesiącu bromka się zawyżyła a nie spadła , castangus biorę na swoją odpowiedzialność nawet mu nie mówięaaa wiesz zapytam się go , choć mi powiedział ostatnio ,że najpierw zbijamy prl
Lusia to trzymie jutro za pięknę dwie kreseczkia ile dni jesteś po owu ?
![]()
Jutro 28 dc wiec 10 dni po owulceTynka mi po miesiącu bromka się zawyżyła a nie spadła , castangus biorę na swoją odpowiedzialność nawet mu nie mówięaaa wiesz zapytam się go , choć mi powiedział ostatnio ,że najpierw zbijamy prl
Lusia to trzymie jutro za pięknę dwie kreseczkia ile dni jesteś po owu ?
![]()
jeszcze może być wcześnie ale spróbować można tym czułymJutro 28 dc wiec 10 dni po owulce
anula ok , jak coś to daj znać to zmienię ;*
Lusia no to chyba za wcześnie na tesciora..
Ale zrób jak uważasz może jakiś bladzzioch wyjdzie
Musze zrobic
@RudaMarchewka jak coś jesteśmy tu![]()
Musze sprobowac mam ten czulyjeszcze może być wcześnie ale spróbować można tym czułym
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
anula ok , jak coś to daj znać to zmienię ;*
Lusia no to chyba za wcześnie na tesciora..
Ale zrób jak uważasz może jakiś bladzzioch wyjdzie
Musze zrobic
@RudaMarchewka jak coś jesteśmy tu![]()
Musze sprobowac mam ten czulyjeszcze może być wcześnie ale spróbować można tym czułym
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka