• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Karola coraz ciekawiej sie robi :D
U mnie bóle zaczęły sie o północy i budziły mnie co chwila, a ja tak bardzo chciałam sie wyspać, bo wiedziałam, ze to ostatnia nasza noc we dwoje [emoji23] rano wstałam, wykąpałam sie, nogi ogoliłam, pomalowałam sie i dopiero koło 12 pojechałam do szpitala, bo mnie siła wygonili z domu. Urodziłam dopiero o 16 [emoji6]

reklama
Karola melduj [emoji38] !
Ale emocje ....

Swoją drogą żadna jeszcze nie rodziła z bb ...wiec wiesz my z tobą chętnie [emoji38]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Agnesis dobre [emoji1][emoji1] wygonili cie rodzic
Ja 2 dni przed porodem mialam tez ciagle bole,ale za kazdym razem ustawaly bo wchodzilam do wanny. Trzeciego dnia powrocily a ze ja cwana to sie tez dlugo wymoczylam, pomalowalam i wlosy wyprostowalam[emoji51][emoji51] tak jakos czulam wszystko. Kupke tez oczywiscie robilam co chwile od paru dni wiec tymbardziej juz o wszystkim wiedzialam. Pojechalam do szpitala bez bolow a tam rozwarcie na 4 cm.
Pamieram,ze na pogotowiu franca tak mnie przebadala,takich boli dostalam ze lecialam do gory na porodowke. Do 7 cm znosilam bole...po 7 darlam ryjca, wyzywalam mojego no i na polozna powyzywalam ahahahaa. Teraz jak sobie przypomne to wstyd, ale co tam. Nie ja pierwsza i nie ja ostatnia sie darlam hehe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde, Po prysznicu bóle zelzaly. Jak znam życie to jak się położę to całkiem zlagodnieja. No a już było tak pięknie...

Jestem w 40 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

karola jeju , oby sie w nocy cos rozkrecilo na maxa [emoji4]

Powiem Wam , ze chcialabym chyba byc w takiej sytuacji i czuc te bole itp jak sie rodzi hehe [emoji38]

My jutro z rana lekarz z małą , nic nie przeszło po syropie ...

Carmen tez bym sie darla [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Karola no a trza było się myć [emoji6]?
Męża weź w obroty [emoji38]

Karola no a trza było się myć [emoji6]?
Męża weź w obroty [emoji38]

Ja się pocę jak szczur. Sama ze sobą wytrzymać nie mogę. [emoji12] A w sumie chęci by były, to może i efekty będą[emoji12]

A ja się lenie na kanapie. I tak sobie myślę czy kiedykolwiek poczuje takie skurcze przedporodowe

Nawet nie wiem jakie to uczucie. Jak się dziecko rusza itd.

Taka nostalgia mnie dopadła

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Artemida, każda z nas Cię rozumie, bo my tu same weteranki. Jedne maja bardziej rozbudowana historię a inne tak jak ja poprostu nie mogły zajść, ot tak bez powodu.
Zobaczysz że też poczujesz to wszystko. Tylko musi przyjść na to odpowiedni czas.

reklama
Mąż ostatnio mnie skarcił bo chciałam odłożyć starania ze strachu że i tak jeśli bym zaszła to poronie...

Powiedział że mam nie kończyć walki, nie odkładać broni przed końcem bitwy...

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry